Behoefte aan tijdelijke slimme hardwerkende professionals?

Heeft u te maken met het wegvallen van een medewerker of heeft uw corporatie behoefte aan tijdelijk extra handen in drukke tijden? Finance Ideas ondersteunt haar klanten met professionals die de kennis en kunde in huis hebben om u snel en effectief uit de brand te helpen. Heeft dit toegevoegde waarde? Zeker, onze professionals kennen de corporaties door en door en hebben een netwerk in de zorg, vastgoed en corporatiesector. Zij kunnen u ondersteunen met korte of langdurige projecten zoals bijvoorbeeld het opstellen van de begroting, opstellen van de jaarrekening, doorrekenen van investeringen, opzetten/verbeteren P&C cyclus, implementeren asset management, inrichting van de administratieve scheiding DAEB/niet-DAEB en vraagstukken rondom verduurzaming.

De voordelen van onze professionals

Het grote voordeel van detachering is natuurlijk dat u snel beschikt over professionals die hun vak verstaan. De professionals van Finance Ideas voegen daar nog een groot voordeel aan toe. Zij zijn experts op het snijvlak van de publieke sector, vastgoed en financiering. Als geen ander kennen zij de markt, zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben zij de drive om écht te willen weten wat er speelt binnen uw branche. Het resultaat? Een efficiënte en kwalitatieve hoge output in de werkzaamheden die deze professionals voor uw corporatie uitvoeren.

Waarom zou u de professionals van Finance Ideas inhuren?

 • Kwalitatief hoge kennis en kunde
 • Kennen de corporaties door en door
 • Academisch opgeleid
 • Drive om het écht te willen weten
 • Professionals spreken de taal van de verschillende doelgroepen
 • Uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en de politiek

Kennis + kunde = kwaliteit

Door de financiële kennis, de academische achtergrond en het netwerk in de diverse sectoren zijn onze professionals perfect in staat om sterke verbanden te leggen. Zij speken de taal van zowel partners, de politiek, gemeenten en projectontwikkelaars. Deze voordelen nemen zij mee naar uw corporatie, zodat ook u hiervan profiteert.

Een greep uit de detachering projecten die wij voor klanten uitvoeren:

 • implementatie administratieve scheiding Woningwet
 • implementatie asset management
 • ondersteuning bij opstellen van de meerjarenbegroting en jaarrekening
 • optimaliseren van het begrotingsproces
 • ondersteuning rondom investerings- en financieringsvraagstukken onder andere op het gebied van verduurzaming en verantwoord investeren
 • begeleiden van fusies
 • tijdelijke bestuurder of financieel directeur

Onze expertisegebieden

Ondersteuning is mogelijk op alle werkzaamheden binnen de vier thema’s van onze dienstverlening: Sturen met beleidswaarde, In control, Woningwet en Verduurzamen woningvoorraad. Samen met u zorgen we dat onze specifieke kennis aansluit bij uw behoefte.

Recente detacheringsprojecten

 • Huis & Erf: Onze adviseur Joost Huijbregts ondersteunt het projectteam met de begeleiding van de fusie en het opstellen van een geconsolideerde meerjarenbegroting.
 • Mooiland: Onze adviseur Jeroen Dungelmann ondersteunt Mooiland in de rol van projectleider Woningwet om het interne team te ondersteunen bij de implementatie van de Woningwet door middel van begeleiding, feedback, aanpak en keuzes.
 • Wonen wateringen: Onze adviseur Leo Benneker ondersteunt deze corporatie bij het opstellen van de jaarrekening en meerjarenbegroting.
 • De Key: Onze adviseur Jeroen Dungelmann ondersteunt de corporatie in de rol als programmamanager Woningwet en onze adviseur Luuk Willems ondersteunt De Key als financieel analist.

Aan de slag?

Onze professionals hebben allen hun eigen kennis, kunde en vaardigheden op de diverse expertises. Betrouwbare en kwalitatieve hoge dienstverlening staat bij ons voorop. Jarenlange expertise van de markt zorgt ervoor dat u de beste financieel adviseurs krijgt voor uw specifieke situatie.

Wilt u weten hoe Finance Ideas u kan helpen of een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden? Neem dan contact op zodat we dit verder toe kunnen lichten.

Meer informatie

Bel mij terug

Bedrijfsnaam

Uw naam

Uw telefoonnummer

Bel mij over

Stuur mij meer informatie

Bedrijfsnaam

Uw naam

Uw e-mail

Mail mij over

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw vraag...