Finance Ideas seminars en kennisbijeenkomsten

Uw kennis vergroten op het snijvlak van de publieke sector, vastgoed en financiering? Finance Ideas organiseert samen met haar partners seminars en kennisbijeenkomsten voor woningcorporaties, zorginstellingen en institutionele beleggers. Door kennis te delen met onze klanten blijft u up-to-date en ontvangt u tegelijk handige tools om uw toekomstplannen op een financieel verantwoorde wijze te realiseren.

Praktijkbijeenkomst Inkomensregistratie

WoningNet en Finance Ideas organiseren een inspirerende praktijkbijeenkomst voor medewerkers van corporaties en verhuurorganisaties. Samen gaan we aan de slag met verschillende elementen rondom het proces van huurtoewijzing en inkomensregistratie.

Symposium Lol met control

Het implementeren van de Woningwet en de toenemende regeldruk staan al jaren centraal bij woningcorporaties. De invoering van marktwaarde in de jaarrekening en de discussies met accountants en toezichthouders leggen veel druk op de interne organisatie. Tijd om Inspiratie op te doen voor de toekomst.

Dag van de Publieke Financiering

Na de succesvolle edities van 2016 en 2017 vindt op donderdag 11 oktober 2018 de derde editie van de Dag van de Publieke Financiering plaats. Daarmee is het nu al hét jaarlijks terugkerende middagseminar voor bestuur, toezicht en management uit de publieke sector met een financiële interesse.

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw vraag...