Senior adviseur zorg (Utrecht, 32-40 uur)

Vind jij het een uitdaging om als stevige gesprekspartner directie en senior management binnen curatieve en langdurige zorg te adviseren? Zie jij overal kansen en mogelijkheden in de markt om de dienstverlening van Finance Ideas binnen de zorgsector te laten groeien? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat ga jij doen?

Jij gaat aan de slag om instellingen binnen de curatieve en langdurige zorg te adviseren over de financiële aspecten van vastgoedsturing en kapitaalinvesteringen. Je werft opdrachten op basis van inhoud en bouwt lange relaties op met nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Je ziet kansen en vindt het een uitdaging om die om te zetten naar mogelijkheden voor de dienstverlening in de zorgsector. Door jouw specialisme en enthousiasme heb jij impact en help jij opdrachtgevers écht een stapje verder zodat ze ‘in control’ zijn.

Je bent niet alleen in Utrecht op kantoor, maar zit ook regelmatig met de directie en senior management van deze instellingen aan tafel om te sparren over financiële vraagstukken. Je bent onderdeel van het zorgteam waarbij gewerkt wordt aan oplossingen voor bestaande en toekomstige uitdagingen op het gebied van vastgoedsturing, financiële sturing en (vastgoed)financiering.

Om hierin succesvol te zijn ben je bekend met de bekostiging, wet en regelgeving, de omgeving van zorginstellingen en de ontwikkelingen in het vakgebied. Je bent ondernemend en creatief en inspireert de mensen om je heen met jouw persoonlijke kennis en visie op het vakgebied . Uiteraard kun jij je helemaal vinden in onze visie ‘meer impact met maatschappelijk kapitaal’ en ben je betrokken met onze klanten om dit kwalitatief advies.

De verantwoordelijkheden van jouw werkdag

Als senior adviseur ben je betrokken, ondernemend en creatief en ben je verantwoordelijk voor het opleveren van een kwalitatief hoogwaardig advies die past bij onze visie. Naast het contact met opdrachtgevers stuur je intern één of meerdere collega’s aan. Je bent dan ook in staat om jouw kennis en ervaring gemakkelijk over te brengen op minder ervaren collega’s en weet een goede balans te vinden tussen delegeren, uitvoeren en controleren. Met jouw kennis ben je nauw betrokken bij de inhoud en de ontwikkeling van diensten voor de sector en beschik je over de vaardigheden om dit proces verder te ontwikkelen.

Jouw team

Het team bestaat uit een mooie balans van junior, medior en senior adviseurs. We delen de visie: Meer impact met maatschappelijk kapitaal. Wat dit betekent? Wij ondersteunen onze klanten met het realiseren van hun doelstellingen en het waarborgen van de financiële continuïteit. Wij optimaliseren het financieel rendement zonder daarbij het maatschappelijk rendement uit het oog te verliezen. Dit vergt een andere denk- en werkwijze dan bij ‘commerciële’ bedrijven, maar dat maakt het werken bij Finance Ideas juist zo uitdagend!

Wij zijn een inhoudelijk gedreven en groeiend financieel advieskantoor. Actief op het snijvlak van vastgoed en Finance en werken met toonaangevende woningcorporaties, zorginstellingen en institutionele beleggers. Naast het adviseren van onze klanten voeren we onderzoek uit binnen de verschillende sectoren voor de markt en brancheorganisaties. Daarnaast organiseren we met ons dochterbedrijf Finance Ideas Academy trainingen en opleidingen om onze klanten up-to-date te houden en bij te scholen.

Welke uitdagingen liggen er op jou te wachten?

 • Begeleiden van zorginstellingen bij de impact en implicaties van integrale tarieven
 • Beoordelen van investeringsvraagstukken en opstellen businesscases
 • Financiële ondersteuning bij Corporate Real Estate Management in de zorg
 • Duurzaamheidsambities zorginstellingen realiseren

Bekijk ook de cases van onze opdrachtgevers voor voorbeelden van uitgevoerde projecten. De meerwaarde voor onze klanten ligt in de gecombineerde kennis van de maatschappelijke sector, vastgoed, politieke processen en financiële markten.

Hoe zit het met de werksfeer?

Onze adviseurs zijn stuk voor stuk professionals met een hart voor financiën. We delen elkaars kennis graag tijdens de vele kennissessies, maar vinden het ook gezellig om tijdens de vrijdagmiddag borrel met minder serieuze activiteiten bezig te zijn. Uitjes zoals karten, hangen aan de klimmuur of het organiseren van wedstrijden om je collega’s beter te leren kennen, komen dan ook regelmatig voorbij. De sfeer van ons kantoor proeven? Bekijk hier onze video, zodat je weet waar je aan de slag gaat.

Wat bied jij?

 • Ambitie om de dienstverlening binnen de zorgsector te laten groeien
 • Kennis vastgoedfinanciering en -sturing
 • Bekend met de recente ontwikkelingen binnen de zorgsector
 • Academisch werk- en denkniveau
 • Sterk in het doorgronden van vraagstukken en het bedenken en uitvoeren van een goede oplossing
 • Financiële, (bedrijfs)economische of technische achtergrond
 • Uitstekende projectmanagement skills
 • Kwaliteitsgericht, stressbestendig & accuraat
 • Ondernemend, pro-actief en een flexibele instelling

Wat bieden wij?

Naast en leuke werkplek en inspirerende collega’s krijg je als senior adviseur de kans om een kijkje te nemen in de verschillende keukens van de sector. Je bouwt aan je netwerk doordat je regelmatig met stakeholders op directie- en managementniveau aan tafel zit. Zo ontwikkel je kennis en kunde die van waarde is in jouw rol als ‘trusted advisor’. Dat klinkt mooi, maar wat betekent dit concreet? Je krijgt bij ons de ruimte om door te groeien naar een rol waarbij het accent ligt op commercie en/of op inhoudelijke verbreding. Waarbij het uitbreiden de dienstverlening centraal staat en waarbij je de ruimte krijgt om Finance Ideas verder op de (zorg)kaart zetten.

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij de mogelijkheid om door middel van opleidingen jouw vakkennis en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen of om een (postdoctorale) opleiding te volgen.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Spreekt deze functie jou aan? Dan ben jij de senior adviseur die wij zoeken! Stuur ons jouw CV en motivatiebrief waaruit blijkt dat jij perfect bij ons past. Wij nodigen je uit voor een gesprek, waarbij we in gaan op de functie, onze organisatie en onze opdrachten en waarin jij ons vragen kunt stellen. Uiteraard hopen wij je hierna als nieuwe collega te mogen verwelkomen!

Je CV en motivatiebrief kun je sturen naar onze interne recruiter. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Pim Diepstraten (partner). Pim en onze recruiter zijn te bereiken via: 030 – 232 0480 of via het mailadres: recruitment@finance-ideas.nl.

Meer informatie

Stel een vraag over deze vacature

Bekijk onze vacatures

Bekijk onze actuele stages

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw vraag...