Home » Woningcorporaties » Corporatie alert

Corporatie alert

Corporatie alert

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Via de Corporatie alert houdt Finance Ideas u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector. Een team van experts met ieder hun expertisegebied zorgen dat u snel wordt geïnformeerd over belangrijke wetswijzigingen, beslissingen en nieuws rondom vier thema’s:

  • Woningwet
  • Duurzaamheid
  • In control
  • Sturen met beleidswaarde

Wat kan ik verwachten van de Corporatie alert?

U ontvangt korte berichten over onderwerpen zoals: de scheiding van DAEB en niet-DAEB activiteiten. De impact van de introductie van de beleidswaarde op financiële sturing. Welke effecten hebben deze ontwikkelingen op uw instelling? Hoe gaat de routekaart voor de CO2-neutrale woningvoorraad eruit zien? Hoe kunnen de nieuwe spelregels van de woningwet effectief worden verankerd in de werkwijze en processen?

Ontvangt u nog geen alerts van ons? Schrijf u dan in via het formulier rechts. Voorgaande alerts hebben we voor u op onze website geplaatst, zodat u deze terug kunt lezen wanneer het u uitkomt.

Meld u aan voor onze Corporatie alert

Waar kan ik reeds verschenen Corporatie alerts terugvinden?

De Corporatie alerts kunt u terugvinden bij het onderdeel actueel, waar u ook andere artikelen kunt vinden over ontwikkelingen binnen de corporatiesector. Klik hier om enkel Corporatie alerts te bekijken.

Woningwet alert

Om u goed op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen op het gebied van corporaties is de Woningwet alert over gegaan in de Corporatie alert. De reeds verschenen Woningwet alerts blijven inzichtelijk op de website van Finance Ideas en u kunt deze hier bekijken.

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw vraag...