FIRE

Snel en eenvoudig beleidswaarde berekenen met FIRE

Krachtig sturen van uw vastgoed met de applicatie FIRE

De hoeveelheid beschikbare middelen van corporaties neemt af. De beperkte middelen moeten daarom optimaal worden ingezet en keuzes moeten transparant zijn. Integrale sturing helpt corporaties om deze doelen te bereiken. Om de integrale sturing voor woningcorporaties makkelijker te maken heeft Finance Ideas de applicatie FIRE ontwikkeld. Deze applicatie geeft woningcorporaties de mogelijkheid om marktwaarde, beleidswaarde en de relatie daar tussen op een eenvoudige manier te berekenen. Inhoud en gebruiksvriendelijkheid zijn tijdens het ontwikkelproces de belangrijkste uitgangspunten geweest. Het resultaat? FIRE is gemakkelijk in te zetten en geeft de mogelijkheid om uit te bereiden naar een pakket waarin sturing van uw vastgoed mogelijk is.

Voor wie is FIRE bedoeld?

Voor iedereen die grip en sturing op zijn vastgoedportefeuille belangrijk vindt. Voor woningcorporaties en sociale woningverhuurders kan de applicatie FIRE helpen om inzicht te krijgen in wat er nodig is om bijvoorbeeld te kunnen voldoen aan duurzaamheidsdoelstellingen. FIRE helpt woningcorporaties om beter te sturen en zo met dezelfde middelen meer maatschappelijke impact te realiseren.

FIRE is ook dit jaar weer NV COS 3000 gecertificeerd. Hiermee is bevestigd dat FIRE voldoet aan alle eisen die in het Waarderingshandboek 2017 worden gesteld.

Het gebruiksgemak van FIRE

  • Beleidswaarde en maatschappelijke inzet inzichtelijk
  • Tool gebaseerd op jarenlange financiële kennis en ervaring
  • Ondersteuning van de basis- en de fullversie van de marktwaarde
  • COS3000 gecertificeerd
  • Binnen 2 dagen uw eigen beveiligde omgeving in de cloud
  • Gebruikersrechten zijn toe te wijzen aan zowel interne als externe gebruikers
  • Eenvoudig eigen maatwerkrapportages opstellen en exporteren
  • Hulp bij het inrichten van de applicatie en een training voor uw medewerkers
  • Toegang tot een helpdesk met FIRE-adviseurs
  • Modules zijn tevens stand-alone te gebruiken en eenvoudig te koppelen aan andere applicaties

De drie modules binnen de applicatie FIRE

FIRE is dé applicatie voor woningcorporaties waarmee u de marktwaarde en beleidswaarde eenvoudig kunt berekenen. Hierin heeft u drie mogelijkheden:

Veel gestelde vragen over FIRE

Wij hebben de veel gestelde vragen over FIRE alvast voor u in kaart gebracht. Wilt u meer weten over hoe FIRE u kan helpen? Vraag een demo aan of neem direct contact op met onze adviseurs.

FIRE blijft in beweging om kwaliteit en gebruiksgemak te kunnen waarborgen

Finance Ideas en Aareon zijn een joint venture aangegaan om FIRE nog verder te ontwikkelen. Samen werken zij aan één geïntegreerde oplossing, waarmee sturen op op markt- en beleidswaarde voor woningcorporaties eenvoudig en vanuit één omgeving mogelijk wordt. Door beide software portfolio’s te combineren kunnen zij hun gezamenlijke klanten een unieke propositie bieden. Lees meer over de nieuwe ontwikkelingen.

Bent u al gebruiker van de FIRE software en benieuwd wat dit voor u betekent? Onze adviseurs praten u graag bij en hebben alvast de veel gestelde vragen voor u online gezet.

FIRE brochure

Vraag een demo aan

Organisatie* :

Naam* :

E-mail* :

Telefoonnummer * :

Interesse in demo voor:
FIRE marktwaardeFIRE asset managementFIRE investeringenAlle

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw vraag...