Home » Woningcorporaties » Woningwet » Registreren inkomens

Registreren inkomens

Grip op uw inkomensregistratie

Voorkom dat uw inkomensregistratiedossier een hoofdpijndossier wordt. Door gebruik te maken van de kennis en expertise van Finance Ideas houdt u grip op uw inkomensregistratiedossier en voorkomt u dat u een staatssteunstop riskeert.

Onze oplossingen:

 •  Online rekentool

Finance Ideas heeft in samenwerking met WoningNet een online rekentool ontwikkeld waarmee corporaties snel en gemakkelijk de inkomenstoets van nieuwe huurders kunnen uitvoeren. Al meer dan 200 corporaties maken dagelijks gebruik van het Inkomens Registratie Formulier (IRF).

 •  Inkomensregistratie trainingen

Voor verhuurmedewerkers, woonconsulenten en helpdeskmedewerkers bieden wij diverse inkomensregistratie trainingen aan. Meer informatie vindt u op de website van Finance Ideas Academy. De trainingen zijn tevens incompany af te nemen.

 •  Procesbegeleiding en controle

Onze praktische supportdesk staat klaar voor vragen over inkomensregistratie en toewijzen. Een team van specialisten kan u bijstaan bij praktische vragen en concrete cases. Wij bieden deze dienst laagdrempelig en op maat aan, waarbij we aansluiten op uw behoefte aan ondersteuning of controle.

Voor meer informatie over het IRF2018 kunt u contact opnemen met Koen Velner, onze specialist op het gebied van IRF.

Meer informatie

Bel mij terug

Instelling

Uw naam

Uw telefoonnummer

Bel mij over

Stuur mij meer informatie

Organisatie

Uw naam

Uw e-mail

Informeer mij over

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw vraag...