Home » Woningcorporaties » Woningwet » Registreren inkomens

Registreren inkomens

Grip op uw inkomensregistratie

Voorkom dat uw inkomensregistratiedossier een hoofdpijndossier wordt. Door gebruik te maken van de kennis en expertise van Finance Ideas houdt u grip op uw inkomensregistratiedossier en voorkomt u dat u een staatssteunstop riskeert.

Onze oplossingen:

 •  Online rekentool

Finance Ideas heeft in samenwerking met WoningNet een online rekentool ontwikkeld waarmee corporaties snel en gemakkelijk de inkomenstoets van nieuwe huurders kunnen uitvoeren. Al meer dan 100 corporaties maken dagelijks gebruik van het Inkomens Registratie Formulier (IRF).

 •  Inkomensregistratie trainingen

Voor verhuurmedewerkers, woonconsulenten en helpdeskmedewerkers bieden wij diverse inkomensregistratie trainingen aan. Meer informatie vindt u op de website van Finance Ideas Academy. De trainingen zijn tevens incompany af te nemen.

 •  Procesbegeleiding en controle

Finance Ideas kan u daarnaast begeleiden bij het inzichtelijk maken en het verbeteren van het inkomensregistratieproces. Hierdoor bent u in de gelegenheid om eventuele geconstateerde fouten gedurende het jaar te herstellen, zodat u niet achteraf met een oordeelsonthouding van de accountant wordt geconfronteerd.

Heeft u interesse in het IRF? Neem dan contact op via contact@woningnet.nl voor een vrijblijvende proeflicentie.

Meer informatie

Bel mij terug

Bedrijfsnaam

Uw naam

Uw telefoonnummer

Bel mij over

Stuur mij meer informatie

Bedrijfsnaam

Uw naam

Uw e-mail

Mail mij over

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw vraag...