Een terugblik op het symposium Lol met control

, door


Categorie Woningcorporaties

Onderwerpen , ,

Een terugblik op het symposium Lol met control

Het symposium ‘Lol met control’ afgelopen dinsdag bij The Colour Kitchen was een succes! We kijken terug op een succesvolle middag waarin we op een inspirerende en originele wijze hebben stilgestaan bij een aantal aspecten van control. Nieuwe inzichten en kennis delen stonden deze middag centraal waarbij veel is gesproken over de inrichting van de controlfunctie.

Een korte terugblik op de inhoud

Na een lunch nam Wouter Truffino ons mee in de razendsnelle ontwikkelingen in de technologie en de gevolgen voor onder andere vastgoed. Daarna presenteerde Gerard de Heide de uitkomsten van zijn afstudeeronderzoek met de centrale vraag: op welke wijze middelgrote corporaties de rol van controller (kunnen) invullen.

Na de hilarische energizer nam Luxs Insights ons mee in de uitdagingen en mogelijkheden van goed datamanagement. Daarna werd iedereen aan het werk gezet om in een aantal korte sessies een concreet vraagstuk bij de kop te nemen en te komen tot oplossingen. Harrie Timmermans en Iris de Rooij sloten de middag af met een kijkje in de keuken van de gemeente. Hoe kijken zij naar de corporatie sector? Welke invloed heeft het krachtenveld bij de gemeente Heusden op de cultuur in een organisatie? Hoe kun je binnen control hiermee om kan gaan? Leervolle ervaringen die we ook mee kunnen nemen binnen de controlefunctie van corporaties.

Was u er niet bij en ben u benieuwd naar de presentaties?

De concrete voorbeelden rondom de controlefunctie zorgde voor veel inspiratie. Iedereen in de zaal was het met elkaar eens: Lol met control is mogelijk! Alleen al de energizer bewees dit. Was u er niet bij en bent u benieuwd naar de presentaties van deze middag? We hebben ze voor u online gezet.

Presentatie: Gerard de Heide

Presentatie: Luxs Insights

Meer weten over control?

Blijft u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom control of over andere kennissessies en seminar rondom dit onderwerp? Laat het ons weten via onderstaand formulier. U kunt ook deelnemen aan de Leergang Control & Compliance!

Meer weten over control?

    Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

    Algemeen directeur en senior adviseur woningcorporaties
    Finance Ideas Talks 2023
    Gerelateerde artikelen

    Typ hier uw vraag...