Afstudeerstage: Proactief en zelf een idee?

En ben je op zoek naar een organisatie die jou ondersteunt bij jouw onderzoek en waarbij je relevante werkervaring op kan doen? Wij nodigen je uit voor een pitch van jouw idee voor een afstudeeronderzoek!

Wat zijn de mogelijkheden?

Als stagiair werk je gedurende drie tot zes maanden als volwaardig junior teamlid mee aan onze projecten. Hierbij kun je denken aan het uitwerken van financieringsconstructies, opstellen van financiële modellen en het verzamelen en analyseren van bedrijfs- en marktinformatie en het voorbereiden van presentaties. Je houdt je vaak bezig met meerdere projecten tegelijk. Daarnaast neem je deel aan de (interne) opleidingsdagen om extra vakinhoudelijke kennis op te doen.

Doorgroeien naar Young Professional

Aan het eind van de stage volgt een eindgesprek waarbij we jouw en onze ervaringen tijdens de stage evalueren. Tevens behoort een eventueel vervolg in een junior positie bij bovengemiddeld presteren tot de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om bij ons af te studeren als je toe bent aan je afstudeeronderzoek van je masteropleiding finance, economie, accounting of vastgoed. Ben je daarnaast proactief en heb je zelf al ideeën over het onderwerp of de richting van jouw afstudeeronderzoek? En ben je bovendien op zoek naar een bedrijf dat jou ondersteunt bij jouw onderzoek en waarbij je relevante werkervaring op kan doen? Wij nodigen je uit voor een pitch van jouw idee voor een afstudeeronderzoek.

Bekijk ook de afstudeerscripties van onze junior adviseurs voor voorbeelden van uitgevoerde opdrachten en hun ervaringen.

Over Finance Ideas?

Wij ondersteunen woningcorporaties, zorginstellingen en institutionele beleggers met oplossingen voor vraagstukken rondom duurzaamheidambities, fusies, vastgoedportefeuilles en het waarborgen van de financiële continuïteit. Doordat wij actief zijn in deze sectoren werken wij dagelijks met maatschappelijk kapitaal. Suf en saai? Niet als je bedenkt dat er vele miljarden in deze sectoren omgaan! Geld dat van jou en de rest van Nederland komt. Geld dat zo efficiënt en effectief mogelijk moet worden ingezet. Wij optimaliseren het financieel rendement zonder daarbij het maatschappelijk rendement uit het oog te verliezen.

Hoe zit het met de werksfeer?

Onze adviseurs zijn stuk voor stuk ambitieuze, hardwerkende en leergierige professionals met een hart voor financiën. We delen onze kennis graag tijdens de vele kennissessies en er heerst een informele, open en collegiale sfeer met veel borrels, etentjes en andere uitjes. En als je daar niet van houdt, is dat ook prima. Iedereen wordt in zijn waarde gelaten. De sfeer van ons kantoor proeven? Bekijk hier onze video, zodat je weet waar je aan de slag gaat. Affiniteit met cijfers

Spreekt Finance Ideas jou aan?

Ben jij bezig met een master in de richting Finance, (bedrijfs)economie, accounting of vastgoed? Spreekt onze organisatie jou aan? Dan zijn wij wellicht een goede match en zijn we benieuwd naar je CV en ideeën rondom een opdracht. Wij nodigen je daarna graag uit voor een gesprek.

Je CV en motivatiebrief kun je sturen naar onze interne recruiter. Voor vragen over de mogelijkheden voor een (afstudeer)stage kun je contact opnemen met Pim Diepstraten (partner). Pim en onze recruiter zijn te bereiken via: 030 – 232 0480 of via het mailadres: recruitment@finance-ideas.nl.

Meer informatie

Stel een vraag over deze afstudeerstage

Bekijk onze vacatures

Bekijk onze actuele stages

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw vraag...