Ga de uitdaging aan, kom werken bij Finance Ideas

Plezier hebben in je werk en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de groei van een jong, dynamisch, innovatief bedrijf én de maatschappij. Dat is werken bij Finance Ideas. –Lesley Zanen

Finance Ideas is een onafhankelijk financieel adviesbureau gespecialiseerd in financiële vraagstukken en vastgoed. Sinds onze oprichting in 2004 werken wij met veel plezier voor een breed scala aan klanten in de zorg-, woning- en institutionele beleggingssector.

Binnenkijken bij Finance Ideas

De sfeer van ons kantoor proeven? Bekijk onze video!

Teamwork

Bij Finance Ideas blinken we graag uit in ons vakgebied. Ieder van onze medewerkers krijgt dan ook veel verantwoordelijkheid. Maar je werkt zeker niet alleen. Ieder project wordt in teamverband uitgevoerd. Alvast weten met wie je samen gaat werken? Dit zijn je toekomstige collega’s.

Kennis

Wij hechten veel waarde aan kennis. Er is dan ook veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en professionalisering. Daarnaast hebben wij een nauwe band met studieverenigingen en universiteiten, waar ook twee van onze adviseurs – Piet Eichholtz en Kees Koedijk – als hoogleraar actief zijn. Onze kennis delen wij graag met onze klanten. Wij vinden het belangrijk om hen mee te nemen in onze adviestrajecten en samen tot inzichten en conclusies te komen. Ook hebben wij de Finance Ideas Academy opgericht, zodat we onze klanten op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen in de markt door middel van trainingen.

Activiteiten

Onze eigen kennis houden wij actief op peil. Wij organiseren regelmatig kennisdagen en ontbijtsessies waarin collega’s en externe vakgenoten hun expertise delen. Daarnaast organiseren wij regelmatig (netwerk-)borrels en is er het jaarlijkse ‘Finance Ideas weekend’.

Ons DNA

Onze medewerkers zijn nieuwsgierig, betrokken, scherp, ambitieus en gedreven. Zij zijn bereid nèt dat stapje harder te lopen voor onze klanten en vinden het geen probleem om een keer langer door te werken als dat nodig is.

Meer informatie over werken bij Finance Ideas

Voor meer informatie of vragen over onze vacatures kun je contact opnemen met onze interne recruiter op telefoonnummer 030 – 232 0480 of via e-mail naar recruitment@finance-ideas.nl.

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw vraag...