Finance Ideas seminars en kennisbijeenkomsten

Uw kennis vergroten op het snijvlak van de publieke sector, vastgoed en financiering? Finance Ideas organiseert samen met haar partners seminars en kennisbijeenkomsten voor woningcorporaties, zorginstellingen en institutionele beleggers. Door kennis te delen met onze klanten blijft u up-to-date en ontvangt u tegelijk handige tools om uw toekomstplannen op een financieel verantwoorde wijze te realiseren.

treasurynetwerk

Treasurynetwerk: 24 mei 2024

Op vrijdag 24 mei 2024 organiseert Finance Ideas de volgende kwartaalbijeenkomst voor het treasurynetwerk. Bijpraten om elkaar op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen de sector.

Vanaf 2020 organiseert Finance Ideas het treasurynetwerk voor de langdurige zorg en de GGZ. Dit netwerk bestaat al meer dan 10 jaar en komt elk kwartaal een dag bij elkaar om bij te praten over treasury gerelateerde ontwikkelingen binnen de sector.

Finance Ideas Talks 2024

Finance Ideas Talks 2024

Een blik vooruit op Wonen en zorg. Donderdagmiddag 10 oktober 2024 delen sprekers uit verschillende sectoren hun inzichten, ervaringen en initiatieven over Wonen en zorg. Vanwege de positieve reacties van de deelnemers van Finance Ideas Talks 2023 en de urgentie van het onderwerp, staat de zevende editie van Finance Ideas Talks weer in het teken van Wonen en zorg. Bent u erbij?

Finance Ideas Academy opleidingen

Corporaties staan voor complexe vraagstukken met grote financiële implicaties. Vanuit Finance Ideas Academy ondersteunen we u graag met praktische kennis rondom actuele onderwerpen. Korte kennisintensieve opleidingen, meerdaagse trainingen of een in company op zowel strategisch of projectniveau. Een verrijking van uw professionele netwerk met vakcollega’s uit uw sector en hoogwaardige docenten uit het financiële vak.

Typ hier uw vraag...