Finance Ideas seminars en kennisbijeenkomsten

Uw kennis vergroten op het snijvlak van de publieke sector, vastgoed en financiering? Finance Ideas organiseert samen met haar partners seminars en kennisbijeenkomsten voor woningcorporaties, zorginstellingen en institutionele beleggers. Door kennis te delen met onze klanten blijft u up-to-date en ontvangt u tegelijk handige tools om uw toekomstplannen op een financieel verantwoorde wijze te realiseren.

finance-ideas-talks-2019-met-logo

Finance Ideas Talks editie 2023

Innovatie, nieuwsgierigheid en ondernemerschap zijn belangrijke voorwaarden om succesvol te zijn. De snelheid waarmee veranderingen zich voordoen, maken het speelveld van publiek vastgoed complex. Hoe kunt u toch succesvol blijven en de juiste koers bepalen? Hoe blijft u als organisatie in control en voldoende flexibel?

Met Finance Ideas Talks brengen we sectoren samen om met en voor onze klanten een middag te investeren in de vraagstukken van de toekomst. De laatste editie gemist? Bekijk de presentaties en de nieuwe datum voor dit jaar.

treasurynetwerk

Treasurynetwerk: 24 november 2023

Op vrijdag 24 november 2023 organiseert Finance Ideas de volgende kwartaalbijeenkomst voor het treasurynetwerk. Bijpraten om elkaar op de hoogte brengen van de ontwikkelingen binnen de sector.

Vanaf 2020 organiseert Finance Ideas het treasurynetwerk voor de langdurige zorg en de GGZ. Dit netwerk bestaat al meer dan 10 jaar en komt elk kwartaal een dag bij elkaar om bij te praten over treasury gerelateerde ontwikkelingen binnen de sector.

Finance Ideas Academy opleidingen

Corporaties staan voor complexe vraagstukken met grote financiële implicaties. Vanuit Finance Ideas Academy ondersteunen we u graag met praktische kennis rondom actuele onderwerpen. Korte kennisintensieve opleidingen, meerdaagse trainingen of een in company op zowel strategisch of projectniveau. Een verrijking van uw professionele netwerk met vakcollega’s uit uw sector en hoogwaardige docenten uit het financiële vak.

Typ hier uw vraag...