Behoefte aan tijdelijke slimme hardwerkende professionals?

Heeft u te maken met het wegvallen van een medewerker of heeft uw corporatie behoefte aan tijdelijk extra handen in drukke tijden? Wij ondersteunen onze klanten met professionals die de kennis en kunde in huis hebben om u snel en effectief uit de brand te helpen. Heeft dit toegevoegde waarde? Zeker, onze professionals kennen de corporaties door en door en hebben een netwerk in de zorg, vastgoed en corporatiesector. Zij kunnen u ondersteunen met korte of langdurige projecten zoals bijvoorbeeld het opstellen van de begroting, opstellen van de jaarrekening, doorrekenen van investeringen, opzetten/verbeteren P&C cyclus, implementeren asset management, inrichting van de administratieve scheiding DAEB/niet-DAEB en vraagstukken rondom een duurzaam bedrijfsmodel.

De voordelen van onze professionals

Het grote voordeel van detachering is natuurlijk dat u snel beschikt over professionals die hun vak verstaan. Onze professionals voegen daar nog een groot voordeel aan toe. Zij zijn experts op het snijvlak van de publieke sector, vastgoed en financiering. Als geen ander kennen zij de markt, zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben zij de drive om écht te willen weten wat er speelt binnen uw branche. Het resultaat? Een efficiënte en kwalitatieve hoge output in de werkzaamheden die zij voor uw corporatie uitvoeren.

Waarom zou u onze professionals inhuren?

 • Kwalitatief hoge kennis en kunde
 • Kennen de corporaties door en door
 • Academisch opgeleid
 • Drive om het écht te willen weten
 • Professionals spreken de taal van de verschillende doelgroepen
 • Uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en de politiek

Kennis + kunde = kwaliteit

Door de financiële kennis, de academische achtergrond en het netwerk in de diverse sectoren zijn onze professionals perfect in staat om sterke verbanden te leggen. Zij speken de taal van zowel partners, de politiek, gemeenten en projectontwikkelaars. Deze voordelen nemen zij mee naar uw corporatie, zodat ook u hiervan profiteert.

Een greep uit de detachering projecten:

 • implementatie asset management
 • ondersteuning bij opstellen van de meerjarenbegroting en jaarrekening
 • optimaliseren van het begrotingsproces
 • ondersteuning rondom investerings- en financieringsvraagstukken onder andere op het gebied van verduurzaming en verantwoord investeren
 • begeleiden van fusies
 • tijdelijke bestuurder of financieel directeur

Onze expertisegebieden

Ondersteuning is mogelijk op alle werkzaamheden binnen de thema’s van onze dienstverlening: financieel beleid, asset management, portefeuillestrategie, investeringen en wonen en zorg. Samen met u zorgen we dat onze specifieke kennis aansluit bij uw behoefte.

Recente detacheringsprojecten

 • Habion: Corstiaan Verweij ondersteunt deze zorgcorporatie als asset manager.
 • Huis & Erf: ondersteunen van het projectteam met de begeleiding van de fusie, het opstellen van een geconsolideerde meerjarenbegroting en het opstellen van de marktwaarde voor de jaarrekening.
 • Mooiland: Jeroen Dungelmann ondersteunt Mooiland als projectleider Woningwet bij de implementatie door middel van begeleiding, feedback, aanpak en keuzes.
 • Wonen Wateringen: Ondersteunen bij het opstellen van de jaarrekening en meerjarenbegroting.
 • De Key: Jeroen Dungelmann ondersteunt de corporatie in de rol als programmamanager Woningwet.
 • Vestia: Niels Kornegoor ondersteunt Vestia bij de implementatie van asset management van de BOG en ZOG portefeuille.

Detacheringsprojecten voor de zorgsector

Bent u op zoek naar een projectcontroller businesscases of een treasurer? Onze experts in de zorg ondersteunen instellingen met korte of langlopende projecten zoals het arrangeren van financiering, opstellen van meerjarenraming en businesscases en diverse (operationele) treasury activiteiten. Als sparringpartner met jarenlange ervaring in de care en de cure sector zijn onze adviseurs gedreven in treasury vraagstukken en experts op het snijvlak van de publieke sector, vastgoed en financiering. Het resultaat? Tijdelijke extra handjes met kwalitatief hoge kennis en kunde die uw zorginstelling snel en effectief kunnen ondersteunen.

Aan de slag?

Onze professionals hebben allen hun eigen kennis, kunde en vaardigheden op de diverse expertises. Jarenlange expertise van de markt zorgt ervoor dat u de beste financieel adviseurs krijgt voor uw specifieke situatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel uw vraag via onderstaand formulier of neem direct contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Stel een vraag

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stel een vraag

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Typ hier uw vraag...