Onze dienstverlening binnen wonen en zorg

Huurovereenkomst zorgvastgoed

Door de veranderingen in de bekostiging in de zorg zijn huurovereenkomsten niet altijd meer up-to-date en vragen zorginstellingen om aanpassingen.
Lees meer…

Risicoanalyse

De veranderingen in de zorgsector leiden tot een toename van het risicoprofiel van zorginstellingen. Finance Ideas helpt woningcorporaties bij het in kaart brengen, monitoren en beheersen van deze risico’s.
Lees meer…

ZorgRating

Welke ratings hebben mijn samenwerkingspartners? Monitoren van financiële gezondheid partners, risicoanalyse van zorgvastgoedportefeuille en vaststellen rendementseis bij investeren in zorgvastgoed.
Lees meer…

Asset management

Door actief asset management uit te voeren voor het beheer van uw vastgoedportefeuille kunnen de prestaties van het vastgoed worden gemonitord en verbeterd.
Lees meer…

Portefeuillestrategie

Een SMART portefeuillestrategie waarin de gewenste transformatieopgave inzichtelijk is ten aanzien van de kwaliteit, samenstelling, omvang, performance en risico’s.
Lees meer…

Opleidingen

Zelf aan de slag om een businesscase van (woon)zorgvastgoed goed te beoordelen of op te stellen?
Bekijk de opleidingen

Wonen en Zorg binnen woningcorporaties

Corporaties bezitten één derde van het totaal aan woonzorgvastgoed. Daarbij heeft 92% van de corporaties zorgvastgoed in haar portefeuille. Met de trend dat ouderen steeds langer zelfstandig wonen zal de vraag naar zorgvastgoed alleen maar toenemen.

Welke keuzes maakt u ten aanzien van de betaalbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit/duurzaamheid van uw (zorg)woningvoorraad? Hoe gaat u om met de investeringen die nodig zijn voor dit zorgvastgoed? En met de risico’s die zorgvastgoed met zich mee brengt?

Stel uzelf de volgende vragen:

Onze experts ondersteunen corporaties bij vraagstukken rondom zorgvastgoed. Wilt u vrijblijvend sparren met één van onze experts over uw situatie? Neem contact op met Michiel Majoor voor de mogelijkheden. Benieuwd naar een voorbeeld traject? Onze adviseurs nemen u mee in het proces, de uitdagingen en het resultaat van het project van Wooninc.

Stel onze expert direct een vraag
Senior adviseur
Michiel Majoor is expert op het gebied van wonen en zorg en ondersteunt corporaties bij visie- en besluitvorming over portefeuillestrategie, investeringen en risicobeoordeling van zorgvastgoed.

  Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

  Het laatste nieuws, tips en tools

  Onze opdrachtgevers

  Inspiratie & projecten binnen woningcorporaties

  Onze partners

  Typ hier uw vraag...