Vastgoed binnen institutionele beleggers

Institutionele beleggers alloceren vaak een deel van hun vastgoedbeleggingen naar vastgoed. Welke mogelijkheden heeft u hierin? Wat is de juiste strategie? Samen met haar klanten doorloopt Finance Ideas de stappen om tot (herijking van) een vastgoedbeleggingsplan te komen. Een belangrijk aspect bij het beheren van vastgoedbeleggingen is het periodiek in kaart brengen van de prestaties en risico’s van beleggingen. Het monitoren geeft u controle, grip en inzicht mogelijk wordt.

Naast het opzetten van de strategie voert Finance Ideas second opinions uit op vastgoedbeleggingen en/of vastgoedbeheerders. Matchen de kwaliteit en prestaties van de portefeuille bij uw wensen? Een transitie van een directe- naar een indirecte vastgoedportefeuille kan een oplossing bieden bij een portefeuille die te klein is om goed te kunnen diversifiseren of als u eigen portefeuille moeilijk beheersbaar en intransparant is.

Artikelen over institutionele beleggers

Meer informatie?

Thomas Heijdendael

Algemeen directeur institutionele beleggers
Thomas is sparringpartner bij het analyseren van de prestaties van vastgoedbeleggingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

Typ hier uw vraag...