Learning & development: investeren in je ontwikkeling

Onze vacatures

Bij ons afstuderen?

Heb je behoefte aan een opleiding of training? Dat kan! Wij geloven dat je nooit bent uitgeleerd. Onze collega’s krijgen dus niet alleen energie van impactvolle projecten, ook van groei en kennis. Voor starters hebben we een opleidingsprogramma, op zowel vaardigheden (softskills) als op inhoud. Voor mediors en seniors zijn ook diverse opleidingen mogelijk. Zo zijn collega’s bezig met een MBA Data Analytics, een Executive Master Finance & Control, een Executive Programme Treasury Management & Corporate Finance en de CFA opleiding. Kortom; we staan voor alles open, als we samen van mening zijn het van toegevoegde waarde is voor jou.

Doorgroeien als Young Professional

We begrijpen dat jij als junior jezelf graag verder wilt ontwikkelen. In ons opleidingsprogramma leer je zowel harde als zachte adviesvaardigheden. Hoe dat in zijn werk gaat? Door middel van zes onderdelen ontwikkel je in een jaar tijd je vaardigheden.

  1. On the job: je draait direct mee in projecten en vergroot hiermee je kennis en vaardigheden
  2. Je hebt vanaf dag één contact met de klant en draagt bij aan presentaties en kick-off meetings
  3. Kennisontwikkeling: inhoudelijke workshops van interne en externe experts
  4. Vaardigheidstrainingen: projectmanagement, data-analyse, excel, presenteren en gespreksvaardigheden
  5. Intervisiesessies: periodieke intervisiebijeenkomsten met collega’s en externe begeleiding
  6. Individueel traject: ontwikkeling afgestemd op jouw specifieke behoeften. Ook hebben we een ontwikkelcoach in huis waarmee je geregeld contact hebt

Doorgroeien als medior?

Voor medioren leggen we de nadruk op het verfijnen van je bestaande vaardigheden, communicatie en overtuigingsvaardigheden. Ook op het uitbreiden van je inhoudelijke kennis. Waar krijg jij energie van? Wat heb je van ons nodig om je volledige potentieel te bereiken? Welke richting wil je op? We bieden je mogelijkheden voor een geavanceerde training en/of begeleiding om je expertise en vaardigheden verder te versterken en te verfijnen. Je ontwikkeling heb je bij ons dus in eigen handen.

Doorgroeien als senior?

Voor senioren is ons ontwikkelpad gericht op het bevorderen van effectief leidershap. Zo leer jij jezelf nog beter kennen, verdiep je jouw kennis en ontwikkel je talenten vanuit persoonlijke waarde en visie. We moedigen je aan om uitgebreide ervaring en kennis te delen door middel van het faciliteren van interne workshops en presentaties. Ook geven we je de mogelijkheid voor je verdere ontwikkeling in een management rol of als specialist via postdoctorale opleidingen. Zit je goed in je vel, dan geeft dit positieve energie op je werk en inspireer je collega’s.

Werken in een inspirerende omgeving?

Heb je vragen over deze ontwikkelmogelijkheden? Neem contact op met onze corporate recruiter Carlijn Hekelaar. Zoek jij een leuke functie bij een organisatie die het belang van de maatschappij voorop stelt? Kijk dan eens rond bij onze vacatures of kom langs, drink een kop thee of koffie en maak kennis.

"*" geeft vereiste velden aan

Stel een vraag

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze vacatures

Bij ons afstuderen?

Typ hier uw vraag...