Ga de uitdaging aan

Plezier hebben in je werk en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan de groei van een jong, dynamisch, innovatief bedrijf én de maatschappij. Dat is werken bij Finance Ideas.
Jan Martijn Buruma

Finance Ideas is een onafhankelijk financieel adviesbureau gespecialiseerd in financiële vraagstukken en vastgoed. Sinds onze oprichting in 2004 werken wij met veel plezier voor een breed scala aan klanten in de zorg-, woning- en institutionele beleggingssector.

Groei

In de afgelopen tien jaar zijn wij gestaag gegroeid. De vier oprichters hebben inmiddels veel nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Het nauwe en informele contact is ondanks de groei niet verminderd. Integendeel. Met zijn allen vormen wij een hecht team.

Teamwork

Bij Finance Ideas blinken we graag uit in ons vakgebied. Ieder van onze medewerkers krijgt dan ook veel verantwoordelijkheid. Maar je werkt zeker niet alleen. Ieder project wordt in teamverband uitgevoerd. Alvast weten met wie je samen gaat werken? Dit zijn je toekomstige collega’s.

Kennis

Bij Finance Ideas hechten wij veel waarde aan kennis. Er is dan ook veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en professionalisering. Daarnaast hebben wij een nauwe band met studieverenigingen en universiteiten, waar ook twee van onze adviseurs – Piet Eichholtz en Kees Koedijk – als hoogleraar actief zijn.
Deze kennis delen wij ook graag met onze klanten. Wij vinden het belangrijk om hen mee te nemen in onze adviestrajecten en samen tot inzichten en conclusies te komen. Ook hebben wij, samen met opleider Kjenning, de Finance Ideas Academy opgericht.

Activiteiten

Ook onze eigen kennis houden wij actief op peil. Wij organiseren regelmatig kennisdagen en ontbijtsessies waarin collega’s en externe vakgenoten hun expertise delen. Daarnaast organiseren wij regelmatig (netwerk-)borrels en is er het jaarlijkse ‘Finance Ideas weekend’

Ons DNA

Onze medewerkers zijn nieuwsgierig, betrokken, scherp, ambitieus en gedreven. Zij zijn bereid nèt dat stapje harder te lopen voor onze klanten en vinden het geen probleem om een keer langer door te werken als dat nodig is.  

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar (jong) talent. Heb je een universitaire opleiding in finance, (bedrijfs)economie, accounting, econometrie of vastgoed/real estate afgerond. En heb je relevante werkervaring op één of meerdere van onze expertisegebieden, dan ontvangen wij graag je sollicitatie.

Meer informatie
Voor meer informatie of vragen over onze vacatures kun je contact opnemen met Pim Diepstraten via: telefoon: 030 – 232 0480 of e-mail: recruitment@finance-ideas.nl

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw vraag...