Home » Woningcorporaties » In control » Meerjarenbegroting

Meerjarenbegroting

Advies over uw meerjarenbegroting

Finance Ideas ondersteunt en begeleidt corporaties bij het opstellen van de meerjarenbegroting, de prognose informatie (dPi) en het jaarplan. Daarbij helpen wij u grip te krijgen op het begrotingsproces en geven advies hoe u uw meerjarenbegroting kunt verbeteren.

Opstellen en begeleiding meerjarenbegroting

Heeft u te maken met plotselinge afwezigheid van enkele medewerkers op uw financiële afdeling? Komt u door bijvoorbeeld fusieontwikkelingen niet meer toe aan begrotingswerkzaamheden? Hebben additionele dossiers een te grote impact op uw afdeling? Onze ervaren en deskundige medewerkers kunnen u helpen bij het opstellen van de meerjarenbegroting, dPi en het jaarplan.

Second opinion

Finance Ideas controleert uw meerjarenbegroting op het correct toepassen van relevante wet en regelgeving, begrotingsrisico’s, parameter en inputkeuzes en consistentie en juistheid ten opzichte van de ingediende jaarrekening (dVi) en de vorige begroting. Op basis van onze adviezen kunt u uw meerjarenbegroting verbeteren en het begrotingsproces aanscherpen.

Relevante opleidingen

Finance Ideas Academy geeft opleidingen (met PE-punten voor bestuurders en RvC-leden) die relevant zijn aan dit onderwerp. Voor meer informatie en de beschikbare data kunt u terecht op de website van Finance Ideas Academy.

Meer informatie

Bel mij terug

Instelling

Uw naam

Uw telefoonnummer

Bel mij over

Stuur mij meer informatie

Organisatie

Uw naam

Uw e-mail

Informeer mij over

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw vraag...