Home » Woningcorporaties » Corporatie alert

Corporatie alert

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de corporatie sector?

Via de Corporatie alert houdt Finance Ideas u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector. Een team van experts met ieder hun expertisegebied zorgen dat u snel wordt geïnformeerd over belangrijke wetswijzigingen, beslissingen en nieuws rondom vier thema’s:

Wat kan ik verwachten van de Corporatie alert?

U ontvangt korte berichten over onderwerpen zoals: de scheiding van DAEB en niet-DAEB activiteiten. De impact van de introductie van de beleidswaarde op financiële sturing. Welke effecten hebben deze ontwikkelingen op uw instelling? Hoe gaat de routekaart voor de CO2-neutrale woningvoorraad eruit zien? Hoe kunnen de nieuwe spelregels van de woningwet effectief worden verankerd in de werkwijze en processen?

Aanmelden voor de Corporatie alert?

Ontvangt u nog geen alerts van ons? Schrijf u dan in via onderstaand formulier. Voorgaande alerts hebben we voor u op onze website geplaatst, zodat u deze terug kunt lezen wanneer het u uitkomt.

Meld u aan voor onze Corporatie alert

Corporatie alerts direct in uw inbox?


Waar kan ik reeds verschenen Corporatie alerts terugvinden?

De Corporatie alerts kunt u terugvinden bij het onderdeel nieuws, waar u ook andere artikelen kunt vinden over ontwikkelingen binnen de corporatiesector. Klik hier om enkel Corporatie alerts te bekijken.

Stel een vraag over de Corporatie Alert

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

De laatste Corporatie Alerts

Telefonisch sparren?
Jaring Hylkema
Senior adviseur woningcorporaties
Jaring Hylkema adviseert corporaties bij het implementeren van de Woningwet en het analyseren de voorgang hiervan.

Typ hier uw vraag...