Snel en efficiënt aan de slag met een model investeringsstatuutCategorie Woningcorporaties

Onderwerpen , , ,

Het vernieuwde model investeringsstatuut is gereed! Het inrichten van het investeringsproces en het formuleren van de kaders blijft een uitdaging. Om dit proces eenvoudiger en sneller te maken hebben wij een modelstatuut opgesteld dat u als basis kunt hanteren. De meest recente veranderingen aan de hand van de discussiepaper over investeringsbeoordelingen zijn in deze blauwdruk meegenomen.

De financiële toetsen zijn gebaseerd op beleidswaarde waardoor het afwegingskader in lijn is het begrippenkader van WSW en de Aw. Laat vrijblijvend uw gegevens achter en ontvang het statuut in uw e-mail inbox.

Update juni 2023

Per juni 2023 is een update van dit model beschikbaar. In dit artikel worden de belangrijkste uitgangspunten ten aanzien van dit modelstatuut beschreven. Ook worden de belangrijkste wijzigingen toegelicht ten opzichte van de versie van juni 2021.

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang het nieuwe model investeringsstatuut in uw inbox

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. U ontvangt de aanvraag direct in uw inbox. Ook ontvangt u af en toe een e-mail met tips en artikelen van onze adviseurs. Afmelden kan met 1 klik in iedere mail.

Directeur woningcorporaties
Senior adviseur zorginstellingen, woningcorporaties en institutionele beleggers
Gerelateerde artikelen

Typ hier uw vraag...