Home » Zorginstellingen » Treasury

Treasury

Onze dienstverlening binnen treasury

Treasury support

Als sparringpartner met jarenlange ervaring in de care en de cure sector helpt Finance Ideas u graag bij uw treasury vraagstukken. Met Treasury Support bent u jaarlijks verzekerd van passende en continue ondersteuning.
Lees meer…

Arrangeren financiering

Een 8-stappenplan voor het arrangeren van bankfinanciering voor nieuwe investeringen, consolidatie en of herfinancieringen.
Lees meer…

Liquiditeitsprognose

Een liquiditeitsprognose geeft inzicht in de financiële ruimte van een organisatie. Finance Ideas ondersteunt zorginstellingen bij het opstellen van een nieuw model of het verder verfijnen van een bestaande.
Lees meer…

Verkrijgen borging

Finance Ideas kan uw organisatie snel en efficiënt begeleiden bij het samenstellen van een complete borgingsaanvraag conform de richtlijnen van het WFZ.
Lees meer…

Businesscase

De businesscase is een belangrijk onderdeel van een financieringsaanvraag en verschaft alle informatie voor een analyse van uw organisatie.
Lees meer…

Financieringsstrategie

Finance Ideas begeleidt instellingen bij het formuleren van een passende financieringsstrategie en inventariseert de best passende financieringsvormen.
Lees meer…

Treasury binnen zorginstellingen

Finance Ideas adviseert zorginstellingen op het gebied van treasury vraagstukken. Door het gewijzigde risicoprofiel hebben instellingen behoefte aan een breed palet van financieringsvormen. Welke mogelijkheden heeft u? Wat past het beste bij uw bedrijfsstrategie? U wilt de kwaliteit van uw zorg verbeteren, blijven investeren en tegelijkertijd ook uw financiële middelen efficiënter inzetten. Kortom: grip op uw financiële vraagstukken.

Als sparringpartner met jarenlange ervaring in de care en cure sector adviseert Finance Ideas zorginstellingen rondom treasury, de complete borgingsaanvraag conform de richtlijnen van het WFZ, het arrangeren van financiering of bij het opstellen of verfijnen van de liquiditeitsprognose. Een kritische adviseur en sparringpartner, die u ondersteunt bij onder andere cashmanagement, werkkapitaalbeheer en langlopende financiering.

Treasurynetwerk

Vanaf 2020 organiseert Finance Ideas het treasurynetwerk voor de langdurige zorg en de GGZ. Dit netwerk bestaat al meer dan 10 jaar en komt elk kwartaal een dag bij elkaar om bij te praten over treasury gerelateerde ontwikkelingen binnen de sector. Lees meer over de mogelijkheden.

Stel onze expert direct een vraag
Lesley Zanen
Adviseur woningcorporaties en zorginstellingen
Lesley Zanen is expert binnen treasury vraagstukken en het arrangeren van financiering.

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

Het laatste nieuws, tips en tools

Onze opdrachtgevers

Inspiratie & projecten binnen zorginstellingen

Onze partners

Typ hier uw vraag...