FIRE ontvangt ook dit jaar weer NV COS 3000 certificering

, door


Categorie Woningcorporaties

Onderwerpen , , ,

FIRE, de software oplossing voor vastgoedsturing van Finance Ideas, is ook dit jaar weer NV COS 3000 gecertificeerd. Hiermee is bevestigd dat FIRE voldoet aan alle eisen die in het Waarderingshandboek 2017 worden gesteld.

Voor woningcorporaties die de marktwaardering met FIRE hebben uitgevoerd, wordt het assurance rapport beschikbaar gesteld. Met dit rapport kunnen zij aantonen dat aan de eis tot gebruik van een gecertificeerd softwarepakket wordt voldaan.

FIRE software ervaren zonder het direct aan te schaffen?

Heeft u behoefte aan een berekening van uw investering op markt- en beleidswaarde, maar wilt u niet meteen de software aanschaffen? Met investeringsberekening as a service kunt u de gemakken van FIRE ervaren en ontvangt u alle tools om uw investering zelf te beoordelen. Bekijk de voorbeeldrapportages.

Over FIRE

Naast een gecertificeerde marktwaarde maakt FIRE  de beleidswaarde en de maatschappelijke inzet op complexniveau zichtbaar. Voor zowel de bestaande portefeuille als voor investeringen. FIRE is gemakkelijk in te zetten en ondersteunt uw vastgoedsturing en assetmanagement.  Inhoud en gebruiksvriendelijkheid zijn tijdens het ontwikkelproces de belangrijkste uitgangspunten geweest.

Meer informatie?

Heeft u vragen over FIRE of wilt u sparren met onze adviseurs over de consequenties van een investeringsproject? Finance Ideas helpt bij de financiële toetsing op basis van het samenspel tussen marktwaarde en beleidswaarde. Neem contact op met onze adviseurs, zij denken graag met uw corporatie mee.

Directeur woningcorporaties
Gerelateerde artikelen

Typ hier uw vraag...