Corporate Recruiter (Utrecht, flexibel 10-16 uur per week)

Wil jij ons helpen om te blijven groeien? Zie jij het als een uitdaging om proactief talenten te spotten en onze recruitment strategie verder te ontwikkelen? Lees dan snel verder want wij zoeken een bevlogen parttime corporate recruiter.

Wat ga jij doen?

Als ervaren corporate recruiter weet jij de juiste kandidaten te vinden voor onze vacatures. Dit vraagt om creativiteit in je zoekmethodes en natuurlijk overtuigingskracht. Je schrijft pakkende teksten, drinkt veel kopjes koffie met goede kandidaten en weet elke keer weer de juiste match te vinden. Je bent bereid om er alles aan te doen om potentiële collega’s een buitengewoon aangename sollicitatie ervaring te bieden.

Maar de uitdaging is groter. Naast het werven vervul je een adviserende rol voor onze directie rondom recruitment vraagstukken. Je schakelt snel, zodat jullie samen de uitdagende vacatures weten in te vullen. Met jouw kennis en ervaring voeg je waarde toe aan onze recruitmentstrategie. Je hebt de regie over het gehele recruitment-proces en signaleert kansen om dit proces verder te optimaliseren. Daarnaast onderhoud je samen met je collega recruiter nauwe relaties met verschillende studieverenigingen en organiseren jullie evenementen of inhouse dagen om ons in de juiste markt te positioneren.

Daan van HoutumMet mijn kennis en kunde een positieve impact maken op de maatschappij. Dat is voor mij belangrijk en om die reden was Finance Ideas een logische keuze. Zij onderscheidt zich door het belang van de maatschappij altijd voorop te stellen. Door het kleinschalige, informele karakter voelt Finance Ideas als thuiskomen en was ik snel in staat om mijn eigen bijdrage te leveren. –Daan van Houtum

Zelfstandig, verantwoordelijk en flexibel

Drie kernwoorden die passen bij de uitvoering van deze functie. Je krijgt veel zelfstandigheid en vrijheid om het op jouw manier te doen. Wij geloven namelijk dat je in je kracht staat als je jezelf kunt zijn. Eigen verantwoordelijkheid is daarbij essentieel. De werkzaamheden en tijden vul je dus zelf in. Je zult waarschijnlijk de ene week drukker zijn met sollicitanten of de organisatie van een inhousedag dan de andere week, waarin je weer meer bezig bent met het ontwikkelen van onze recruitment strategie. Voor ons is het het belangrijkst dat je bereikbaar bent en snel kunt schakelen als dat nodig is.

Waarom we doen wat we doen?

Meer impact met maatschappelijk kapitaal door toekomstplannen op een duurzame en financieel verantwoorde wijze te realiseren. Dat is in een notendop wat we doen. En waarom maatschappelijk kapitaal? Een positieve impact op de maatschappij is wat ons drijft. Ons doel is om het maatschappelijke kapitaal zo efficiënt en effectief mogelijk in te zetten. Dit doen we voor woningcorporaties, zorginstellingen en institutionele beleggers. Door hun financiële continuïteit te waarborgen kunnen zij hun maatschappelijke impact maximaliseren. Een andere manier van denken. Geld is niet het belangrijkste, impact wel. Lees hier meer over waarom we doen wat we doen.

Onze cultuur?

Onze drijvende kracht is waarde toevoegen: het kan altijd beter. Kennis en kwaliteit zijn bij ons geborgd in het gehele proces. Dit verwachten we ook van ons recruitment proces en daar kunnen we jouw hulp dus goed bij gebruiken. Onze adviseurs zijn stuk voor stuk ambitieuze en leergierige professionals met een hart voor financiën en vastgoed. Allemaal hebben we de drive om écht te willen weten wat er speelt binnen de sectoren waarin we actief zijn. Bekijk hier onze video, zodat je weet waar je aan de slag gaat.

David VosDe open cultuur en platte organisatiestructuur zorgen ervoor dat je gemakkelijk wordt opgenomen in de FI-familie. Vanaf moment één voelde ik mij onderdeel van het bedrijf en kreeg ik verantwoordelijkheden die pasten bij mijn rol binnen het team. –David Vos

Welke uitdagingen liggen er op jou te wachten?

 • Ontwikkelen van recruitment strategie en beleid
 • Stroomlijnen van het sollicitatieproces
 • Monitoren en uitbreiden van wervingskanalen
 • Het uitrollen van diverse online (wervings-)campagnes
 • Schrijven van vacature teksten
 • Organiseren van evenementen met studieverenigingen
 • Het houden van goed nieuws, maar óók slecht nieuws gesprekken

Wat bied jij?

 • Je bent een ambitieuze recruiter met minimaal 5 jaar werkervaring
 • Je stapt op mensen af en weet makkelijk contact te leggen
 • Je bent een echte netwerker en kunt je goed inleven in anderen
 • Je bent gestructureerd en staat voor kwaliteit
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je kunt goed zelfstandig werken en durft te vragen

Wat bieden wij?

 • Flexibele werktijden (10-16 uur per week)
 • Een functie waarin eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt
 • Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Mogelijkheden voor zowel loondienst als freelance
 • Enthousiaste collega’s, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage echt op prijs wordt gesteld

Herken jij jezelf in dit profiel?

Spreekt deze functie jou aan? Dan ben jij de corporate recruiter die wij zoeken! Stuur ons jouw CV en motivatiebrief waaruit blijkt dat jij perfect bij ons past. Wij nodigen je uit voor een gesprek zodat we elkaar vragen kunnen stellen. Uiteraard hopen wij jou hierna als nieuwe collega te mogen verwelkomen!

Je CV en motivatiebrief kun je sturen naar onze recruiter Rozemarijn van de Watering. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Pim Diepstraten (partner). Pim en Rozemarijn zijn te bereiken via: 030 – 232 0480 of via het mailadres: recruitment@finance-ideas.nl.

Meer informatie

Stel een vraag over deze vacature

  Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

  Bekijk onze vacatures

  Bekijk onze actuele stages

  Typ hier uw vraag...