Student ambassadeur voor Finance Ideas

Ben jij een enthousiaste student? Sta je actief in jouw studievereniging en stap jij graag op mensen af? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen als student ambassadeur?

Als actief lid van je studievereniging sta je dicht bij de studenten. Je hebt een groot netwerk en bent op de hoogte van de interesses, kennis en kunde van je medestudenten. Je bent sociaal, maakt graag een praatje en verbindt mensen. Je weet dan ook als geen ander wie op zoek is naar een werkplek of stage. Je spot kansen en krijgt energie van mensen aan elkaar verbinden.

Wij zijn doorlopend op zoek naar stagiaires die een scriptie komen schrijven en naar junior adviseurs die net de arbeidsmarkt betreden. Je wordt als het ware een intermediair, een contactpersoon tussen je studievereniging en ons. Hoe dit er concreet uitziet? Je houdt je ogen en oren open en draagt namen aan van potentiële nieuwe stagiaires en adviseurs. Is het een match, dan krijg je hiervoor een mooie vergoeding!

Meer over ons

Wie wij zijn? Een financieel adviesbureau met een duidelijke focus: Meer impact met maatschappelijk kapitaal door toekomstplannen op een duurzame en financieel verantwoorde wijze te realiseren. Waarom maatschappelijk kapitaal? Een positieve impact op de maatschappij is wat ons drijft. Er heerst een informele maar productieve werksfeer op ons kantoor in Utrecht. Wij zijn een gemêleerd team (van man tot vrouw, van student tot hoogleraar en van jong tot oud). Iedereen heeft de drive om écht te willen weten wat er speelt binnen de sector. Kennis delen zit dus diep in ons DNA. We zijn volop aan het groeien, dus zoeken veel nieuwe collega’s. Onze recruitment afdeling kan jouw hulp daarbij goed gebruiken!

Ben jij onze nieuwe ambassadeur?

Ben jij

 • enthousiast, communicatief en sociaal vaardig?
 • een verbinder die actief contacten onderhoudt en de samenwerking zoekt?
 • actief bij een economische/financiën studievereniging?
 • bachelor of master student?
 • enthousiast om bij te dragen aan onze groei?

Wat bieden wij jou?

Een vergoeding van 250,- per geworven student/adviseur.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd geworden door bovenstaande vacature? Neem dan contact met ons op via recruitment@finance-ideas.nl t.a.v. Rosalie Gillot. Ook als je nog vragen hebt naar aanleiding van de vacature, schroom niet om ons te benaderen!

Jelmer DioncreDe afgelopen jaren heb ik mij zowel op professioneel als persoonlijk vlak enorm ontwikkeld. Vanaf dag één krijg je veel verantwoordelijkheden die je even doen slikken, maar met een gezonde dosis lef (durf om hulp te vragen) en zelfvertrouwen kun je razendsnel groeien binnen ons bedrijf. –Jelmer Dioncre

Meer informatie

Stel een vraag over deze vacature

  Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

  Bekijk onze vacatures

  Bekijk onze actuele stages

  Typ hier uw vraag...