Vacature werkstudent Recruitment

Utrecht, +/- 6 uur per week

Wij zijn op zoek naar een student die ons recruitment-team komt versterken. Ben jij sociaal vaardig, handig met LinkedIn en durf jij de stoute schoenen aan te trekken door op mensen af te stappen? Dan zoeken wij jou!

Je werkzaamheden als nieuwe recruiter

Voor onze recruitment-afdeling zijn we op zoek naar een werkstudent die zich voornamelijk gaat focussen op het zoeken naar nieuwe collega’s. Dit doe je door middel van ‘hunten’ op LinkedIn en door eens in de zoveel tijd mee te gaan naar evenementen, zoals lezingen voor studenten. Via LinkedIn benaderen wij mensen voor alle verschillende openstaande vacatures. Onze evenementen zijn vooral toegespitst op finance-studenten, zoals bijvoorbeeld lezingen of workshops. Op dit soort evenementen ga je mee om een praatje te maken met de studenten en hen meer te vertellen over wat we doen en de openstaande vacatures. Daarnaast ondersteun je het recruitment-team door middel van administratieve taken, zoals het inplannen van sollicitatiegesprekken. Het werk is heel flexibel en zeer goed te combineren met je colleges. Je komt in een team met meerdere studenten.

Meer over ons

Wij zijn een financieel adviesbureau met een duidelijke focus: Meer impact met maatschappelijk kapitaal door toekomstplannen op een duurzame en financieel verantwoorde wijze te realiseren. Waarom maatschappelijk kapitaal? Een positieve impact op de maatschappij is wat ons drijft. Er heerst een informele maar productieve werksfeer op ons kantoor in Utrecht. Wij zijn een gemêleerd team (van man tot vrouw, van student tot hoogleraar en van jong tot oud). Iedereen heeft de drive om écht te willen weten wat er speelt binnen de sector. Kennis delen zit dus diep in ons DNA.

We groeien aardig door, dus zoeken we veel nieuwe collega’s. En daarvoor hebben we jou nodig!

Ben jij onze nieuwe hunter?

Dus, ben jij

 • sociaal vaardig?
 • woonachtig in (of omgeving van) Utrecht?
 • handig met LinkedIn of bereid dit te leren?
 • beschikbaar om mee te gaan naar evenementen?

Wat bieden wij jou?

 • Veel vrijheid en flexibiliteit bij het inplannen van je werkuren;
 • Mogelijkheid om thuis te werken;
 • Een gezellige werkplek bij ons op kantoor in Utrecht;
 • Een uurloon van € 15,-.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Neem dan contact met ons op via recruitment@finance-ideas.nl t.a.v. Rosalie Gillot. Ook als je nog vragen hebt naar aanleiding van de vacature, schroom niet om ons te benaderen!

Jelmer DioncreDe afgelopen jaren heb ik mij zowel op professioneel als persoonlijk vlak enorm ontwikkeld. Vanaf dag één krijg je veel verantwoordelijkheden die je even doen slikken, maar met een gezonde dosis lef (durf om hulp te vragen) en zelfvertrouwen kun je razendsnel groeien binnen ons bedrijf. –Jelmer Dioncre

Meer informatie

Stel een vraag over deze vacature

  Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

  Bekijk onze vacatures

  Bekijk onze actuele stages

  Typ hier uw vraag...