Vacature werkstudent ZorgRating

Utrecht, 2 – 5 dagen per week in de periode mei – augustus

Wij zijn op zoek naar een student die als projectmedewerker wil meewerken aan ZorgRating, een grootschalige (jaarlijks terugkerende) analyse. Naast je studie alvast werkervaring op doen? De sfeer van een financieel adviesbureau proeven? Lees dan verder!

Meewerken aan de financiële benchmark voor zorginstellingen

Ben jij student en zit je in de beginfase van je studie? Wil je aan de slag als projectmedewerker en meewerken aan ZorgRating, een grootschalige (jaarlijks terugkerende) analyse? Dan is deze functie iets voor jou! Wat houdt dit project in? ZorgRating is een financiële benchmark voor zorginstellingen en is het meest uitgebreide onderzoek in zijn soort. De inzichten uit ZorgRating geven onze klanten een objectieve vergelijking tussen zorginstellingen en maken daarmee de sector transparanter en efficiënter. Je kunt hier meer over ZorgRating vinden.

Wat ga je doen?

Als projectmedewerker ben jij multi-inzetbaar. Hierbij krijg je alle vrijheid om zelf te bepalen welke dag of dagdeel jou het beste past. Je werkt grotendeels zelfstandig, de enige voorwaarde is dat je accuraat werk aflevert. Een impressie van jouw werkzaamheden:

 • Ondersteuning bieden bij de werkzaamheden van onze adviseurs
 • Opstellen van rapportages voor klanten
 • Bijhouden van een grootschalige database
 • Analyseren van data

In verband met het gebruik van een interne database voer je de werkzaamheden voornamelijk uit bij ons op kantoor in Utrecht. Uiteraard volgen wij daarbij de corona maatregelen van het RIVM.

Benieuwd naar onze cultuur? Onze collega’s vertellen je meer over hun werkzaamheden en laten je in onze video de sfeer op kantoor proeven.

Ben jij onze nieuwe projectmedewerker?

Dus, heb jij:

 • Interesse in een flexibele bijbaan voor gemiddeld 2 – 5 dagen in de week in de periode mei t/m augustus?
 • Een HBO of universitair denkniveau?
 • Affiniteit met bedrijfskunde, economie of finance? (geniet de voorkeur, maar is géén vereiste)

Ben jij daarnaast ook nog:

 • Nauwkeurig en gestructureerd?
 • Flexibel inzetbaar?
 • Nieuwsgierig naar de gang van zaken op een adviesbureau?

Dan hebben we een match!

Jelmer DioncreDe afgelopen jaren heb ik mij zowel op professioneel als persoonlijk vlak enorm ontwikkeld. Vanaf dag één krijg je veel verantwoordelijkheden die je even doen slikken, maar met een gezonde dosis lef (durf om hulp te vragen) en zelfvertrouwen kun je razendsnel groeien binnen ons bedrijf. –Jelmer Dioncre

Samen (online) een kopje koffie/thee drinken?

Past deze functie bij wat je zoekt? Stuur je CV naar onze interne recruiter via recruitment@finance-ideas.nl. Voor vragen over de functie is ze te bereiken via: 030-2320480 of het bovenstaande mailadres.

Meer informatie

Stel een vraag over deze vacature

  Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

  Bekijk onze vacatures

  Bekijk onze actuele stages

  Typ hier uw vraag...