Home » Woningcorporaties » Woningwet » Registreren inkomens

Registreren inkomens

Grip op uw inkomensregistratie

Voorkom dat uw inkomensregistratiedossier een hoofdpijndossier wordt. Door gebruik te maken van de kennis en expertise van Finance Ideas houdt u grip op uw inkomensregistratiedossier en voorkomt u dat u een staatssteunstop riskeert.

Onze oplossingen voor inkomensregistratie:

Online rekentool

Finance Ideas heeft in samenwerking met WoningNet een online rekentool ontwikkeld waarmee corporaties snel en gemakkelijk de inkomenstoets van nieuwe huurders kunnen uitvoeren. Al meer dan 200 corporaties maken dagelijks gebruik van het Inkomens Registratie Formulier (IRF).

Inkomensregistratie trainingen

Voor verhuurmedewerkers, woonconsulenten en helpdeskmedewerkers bieden wij diverse inkomensregistratie trainingen aan. Meer informatie vindt u op de website van Finance Ideas Academy. De trainingen zijn tevens incompany af te nemen.

Procesbegeleiding en controle

Onze praktische supportdesk staat klaar voor vragen over inkomensregistratie en toewijzen. Een team van specialisten kan u bijstaan bij praktische vragen en concrete cases. Wij bieden deze dienst laagdrempelig en op maat aan, waarbij we aansluiten op uw behoefte aan ondersteuning of controle.

Voor meer informatie over het IRF2018 kunt u contact opnemen met Koen Velner, onze specialist op het gebied van IRF.

Stel een vraag over de woningwet

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

Artikelen over woningwet

Telefonisch sparren?
Koen Velner
Koen Velner is expert op het gebied van inkomensregistratie en toewijzen.

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw vraag...