Home » Zorginstellingen » Treasury » Arrangeren financiering

Arrangeren financiering

Stappenplan voor het verkrijgen van bankfinanciering

Finance Ideas heeft ruime ervaring met het arrangeren van – al dan niet geborgde – bankfinanciering voor nieuwe investeringen, consolidatie en of herfinancieringen. Onze adviseurs weten wat er speelt in de zorgsector en spreken de taal van de bank.

Financiering in acht stappen

Voor het verkrijgen van financiering heeft Finance Ideas een 8-stappenplan opgesteld. Dit stappenplan begint met een scan waarmee de ambities en financieringsnoodzaak inzichtelijk worden gemaakt, dit gebeurt op basis van een integrale meerjarenraming. Vervolgens stelt Finance Ideas de voorwaarden op en worden de financiers benaderd middels een financieringsmemorandum. Op basis van de reacties wordt een selectie gemaakt en wordt met de financiers onderhandeld. Vervolgens wordt in samenspraak met de zorginstelling de documentatie opgesteld en komen de gelden beschikbaar.

Stappenplan voor het arrangeren van ongeborgde financiering
Wij bieden ondersteuning bij individuele onderdelen zoals bijvoorbeeld het beoordelen van term sheets en leningdocumentatie maar kunnen uw organisatie ook geheel ontzorgen bij stap één tot en met acht.

Meer weten over arrangeren financiering?

Heeft u vragen over deze stappen of wilt u sparren over de mogelijkheden rondom het arrangeren van financiering voor uw zorginstelling? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze financiële experts kennen de zorgmarkt door en door en denken graag met u mee.

Artikelen over arrangeren financiering

Treasury Support brochure

Telefonisch sparren?
Lesley Zanen
Adviseur woningcorporaties en zorginstellingen
Lesley Zanen is expert rondom het arrangeren van bankfinanciering voor investeringen, consolidatie en of herfinancieringen.

Typ hier uw vraag...