Home » Zorginstellingen » Zorgvastgoed

Zorgvastgoed

Onze dienstverlening binnen zorgvastgoed

Waardering

De waardebepaling van zorgvastgoed geeft intern inzicht in de werkelijke waarde en extern inzicht in de financiering van de instelling.
Lees meer…

Samenwerking woningcorporaties

Finance Ideas ondersteunt zorginstellingen bij de huurcontract onderhandelingen met woningcorporaties en de daarbij komende  veranderingen.
Lees meer…

Samenwerking beleggers

Dankzij uitgebreide expertise van de Nederlandse zorgmarkt en een relevant netwerk bij institutionele beleggers kan er een verbinding tussen deze partijen gelegd worden.
Lees meer…

ZorgRating

ZorgRating zorgt ervoor dat zorginstellingen vanuit een financiële bril snel en overzichtelijk te vergelijken en te beoordelen zijn.
Lees meer…

Gemeenten & woonvisie

Uw visie realiseren met een woonvisiescan, second opinion, ondersteuning bij het opstellen, data analyse of het begeleiden van de samenwerkingen.
Lees meer…

Zorgvastgoed binnen zorginstellingen

Het zorgvastgoed landschap ontwikkelt zich snel. Woon-zorgvastgoed is niet meer alleen het domein van zorginstellingen. Beleggers investeren steeds vaker in deze groeimarkt en ook 92% van de corporaties heeft zorgvastgoed in haar portefeuille. Woon-zorgvastgoed brengt specifieke uitdagingen met zich mee zoals de toename van het risicoprofiel van zorgvastgoed. Het is daarom van vitaal belang om de kredietwaardigheid van de huurder scherp te hebben. Dit kunt u controleren met specifieke tools zoals ZorgRating of een waardebepaling van zorgvastgoed.

De adviseurs van Finance Ideas zijn experts op het snijvlak van de publieke sector, vastgoed en financiering. Als geen ander kennen zij de markt en zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Als sparringpartner met jarenlange ervaring in de care en de cure sector helpt Finance Ideas u graag met de waardering van uw vastgoed, inzicht in risico’s en om toekomstplannen op een duurzame en financieel verantwoorde wijze te realiseren.

Stel onze expert direct een vraag
Niels Kornegoor
Senior adviseur
Niels Kornegoor is expert rondom de waardering van uw vastgoed, inzicht verkrijgen in risico’s en om toekomstplannen en dit op een duurzame en financieel verantwoorde wijze te realiseren.

  Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

  Het laatste nieuws, tips en tools

  Onze opdrachtgevers

  Inspiratie & projecten binnen zorginstellingen

  Onze partners

  Typ hier uw vraag...