Investeringsstatuut zorginstellingenCategorie Zorginstellingen

Onderwerpen

Het inrichten van het investeringsproces en het formuleren van de kaders blijft een uitdaging. Om dit proces eenvoudiger en sneller te maken hebben wij een model investeringsstatuut opgesteld dat u als basis kunt hanteren. Het kan zowel worden gebruikt voor investeringen als langlopende huurverplichtingen. Het statuut is primair geschikt voor aanbieders van langdurige zorg, maar kan met een aantal wijzigingen ook door andere type zorginstellingen worden gebruikt.

Efficiënt aan de slag met een model investeringsstatuut

Het model statuut is erop gericht u te ondersteunen met de gedachtevorming en keuzes rondom het investeringsproces. Daarbij wordt getoetst of projecten invulling geven aan de strategie, aansluiten op de strategische en financiële uitgangspunten van het lange termijn huisvestingsplan en de meerjarenraming en voldoen aan de relevante kaders op projectniveau.

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang het model investeringsstatuut in uw inbox

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. U ontvangt de aanvraag direct in uw inbox. Ook ontvangt u af en toe een e-mail met tips en artikelen van onze adviseurs. Afmelden kan met 1 klik in iedere mail.

Meer weten?

Heeft u vragen rondom het investeren in zorgvastgoed? Lees hier meer over de mogelijkheden of neem direct contact op met Corstiaan Verweij.

Senior adviseur woningcorporaties en zorginstellingen
Gerelateerde artikelen

Typ hier uw vraag...