10 begrippen voor vastgoedrekenen en investerenCategorie Zorginstellingen

Onderwerpen , ,

Inzicht in de financiële prestaties van bestaand bezit en weloverwogen investeringsbeslissingen. Twee belangrijke situaties waarbij het onontkoombaar is om te rekenen aan vastgoed. Maar wat is ook al weer het verschil tussen de BAR en de NAR? En hoe bepaalt u eigenlijk het rendement? Om uw kennis op te frissen hebben onze adviseurs 10 relevante rekenbegrippen uiteengezet.

Download als PDF

10 begrippen voor vastgoedrekenen en investeren

Zelf aan de slag met vastgoedrekenen?

Door de training Vastgoedrekenen bent u in een halve dag op de hoogte van de ins en outs van waarderen, de belangrijke kasstromen en de toepasbaarheid van rendementsbegrippen. Met de opgedane kennis bent u in staat om waarderingen te beoordelen en business cases op een gedegen wijze financieel te toetsen. Bekijk het programma en de data.

Behoefte aan verdieping en een meer conceptuele benadering van investeringsbeoordeling? Tijdens de training Vastgoedsturing en investeren leert u meer over strategische investeringsafwegingen en het vastgoedsturingsproces. Tijdens de cursusdag ontvangt u bouwstenen om tot een verantwoord investeringskader te komen.

Of stel direct een vraag over vastgoedrekenen en investeren

    Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

    Senior adviseur zorginstellingen, woningcorporaties en institutionele beleggers
    Senior adviseur woningcorporaties en zorginstellingen
    Gerelateerde artikelen

    Typ hier uw vraag...