Video’s Live Uitzending over Maatschappelijk Verantwoord Beleggen in Real AssetsCategorie Institutionele beleggers

Onderwerpen

In september vond ten kantore van Triodos Investment Management op Landgoed De Reehorst in Driebergen de Live Uitzending plaats over het onderwerp Maatschappelijk Verantwoord Beleggen in Real Assets. Diverse experts, waaronder onze collega Vincent van Bijleveld, gaven onder leiding van Wietse de Vries relevante inzichten over de dilemma’s en uitdagingen die er zijn voor pensioenfondsen op het gebied van hun MVB-beleid ten aanzien van Real Assets.

We hebben de relevante video’s voor u onder elkaar gezet. Het totale overzicht is te vinden op de website van Financial Investigator.

Hoe gaan pensioenfondsen om met klimaatrisico bij vastgoed?

De paneldiscussie met Vincent van Bijleveld (Finance Ideas), Maarten Jennen (PGGM) en Josien Piek (GRESB) ging over het bepalen en matigen van klimaatrisico’s.

MVB in vastgoed: van SDG-selectie tot praktische uitvoering in het vastgoedbeleid

Bernardo Korenberg van Bouwinvest Real Estate Investors ging in op de vertaling van de gekozen SDGs in het beleggingsbeleid ten aanzien van vastgoed

Sustainable Investing in property: How to measure the impact of assets on society?

Dan Grandage van Aberdeen Standard Investments sprak over de uitdagingen bij het meten van impact in vastgoedbeleggingen.

Meer weten over de implementatie van ESG beleid?

Heeft u een vraag voor Vincent van Bijleveld of behoefte om met hem te sparren over uw ESG beleid? Samen met het team denkt hij graag mee en ondersteunt het bestuur, beleggingscommissie en/of bestuursbureau bij de implementatie van ESG in de beleggingsportefeuille

Tip: Bekijk hier meer artikelen en podcasts van ons ESG team

"*" geeft vereiste velden aan

Stel direct een vraag over je ESG-beleid

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

Directeur duurzaam beleggen en senior adviseur
Gerelateerde artikelen

Typ hier uw vraag...