Checklist voor een samenwerking met vastgoedbeleggers

Geplaatst op 7 maart 2018, door
Categorie Zorginstellingen
Onderwerpen , ,

Het toetreden van vastgoedbeleggers biedt zorginstellingen kansen om te groeien. Om de risico’s van deze samenwerking zo veel mogelijk te beperken, hebben we de belangrijkste aandachtspunten voor u opgesteld in een checklist. De checklist geeft u houvast bij de afweging om in zee te gaan met vastgoedbeleggers.

Ontvang de checklist voor een samenwerking met vastgoedbeleggers

Wij hebben een checklist voor u opgesteld met handige aandachtspunten om u te ondersteunen bij deze samenwerking. Laat vrijblijvend uw gegevens achter en ontvang de checklist direct in uw mailbox.

Ontvang de checklist direct in uw mailbox

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. U ontvangt de aanvraag direct in uw inbox. Ook ontvangt u af en toe een e-mail met tips en artikelen van onze adviseurs. Afmelden kan met 1 klik in iedere mail.

Meer over samenwerking met vastgoedbeleggers

Beleggers zijn meer en meer geïnteresseerd in zorgvastgoed. Door de vergrijzing zien beleggers de zorgmarkt als groeimarkt. Een mooi perspectief voor de belegger, maar wat heeft de zorginstelling hieraan? Lees meer over huren van vastgoedbeleggers of neem contact op met onze adviseurs.

Gerelateerde artikelen
Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw vraag...