Finance Ideas Talks Podcast: Wat kunt u verwachten?Categorie Woningcorporaties, Institutionele beleggers, Zorginstellingen

Onderwerpen

Wat kunt u 10 oktober verwachten bij het seminar over de toekomst van de stad?

In deze podcast spreekt Wouter Geerlings met Jeroen Dungelmann, organisator van Finance Ideas Talks. FIT is het middagseminar in Driebergen waar we met elkaar inzoomen op de toekomst van de stad. Met welke kennis en inzichten loopt u de zaal uit? En nog belangrijker: Krijgen we ook tips die we direct kunnen toepassen?

Met welke kennis gaat u naar huis?

Daar is Jeroen heel duidelijk over… U wordt tijdens deze middag bijgepraat over de impact van verstedelijking, betaalbaarheid, mobiliteit, technologie en circulariteit op de toekomst van de stad. Wat is de impact van deze onderwerpen voor wonen en zorg in de stedelijke omgeving? Welke bouwstenen hebben we nodig om de stad van de toekomst te realiseren en waar halen we die vandaan?

Vijf sprekers over vijf trends

De sprekers brengen wetenschappelijke inzichten, ondernemerschap en succesverhalen vanuit verschillende sectoren bij elkaar:

  • Verstedelijking: wat is de functie van de stad? (Bas Haring, wetenschapper en filosoof)
  • Betaalbaarheid in historisch perspectief en in de toekomst (Matthijs Korevaar, Universiteit van Maastricht)
  • Mobiliteit en de impact op de gebouwde omgeving (Carlo van de Weijer, directeur Smart Mobility TU/e)
  • Technologie: beter thuis; de (digitale) zorg van morgen (Maaike de Vries, Saltro, TWIHC  en Springh)
  • Circulariteit: gebouwde omgeving als grondstoffenmijn (Michel Baars, directeur New Horizon Urban Mining)

Meer over de sprekers en het programma.  

Kansen van Smart Technology voor het vastgoed van de toekomst

We sluiten de middag af met drie startups die hun slimme innovaties met u delen. Waarom heeft dynamische verlichting een positief effect op het herstelproces of op ons wonen en werken? Op welke wijze dragen sensoren bij aan een beter en duurzamer binnenklimaat? Hoe kan big data inzicht creëren in omgevingsanalyses, investeringsanalyses of een portefeuillestrategie?

Aanmelden?

Heeft u zich nog niet aangemeld? Reserveer hier uw stoel voor een middag vol kennis, inspiratie en interessante contacten. Tot donderdag 10 oktober in Driebergen!

"*" geeft vereiste velden aan

Stel een vraag over Finance Ideas Talks

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

Senior adviseur woningcorporaties
Gerelateerde artikelen

Typ hier uw vraag...