Marc Eggermont versterkt het team van Finance Ideas

Geplaatst op 2 maart 2020 , door
Categorie Woningcorporaties
Onderwerpen

Met ingang van 1 maart 2020 komt Marc Eggermont in de rol van associé het team van Finance Ideas versterken. Marc zal samen met de adviseurs van Finance Ideas woningcorporaties ondersteunen bij de realisatie van een duurzaam bedrijfsmodel, waarin het maatschappelijk resultaat (beschikbaarheid, betaalbaarheid, kwaliteit) op de langere termijn gewaarborgd is.

Marc heeft ruime bestuurlijke ervaring in de corporatiesector. Van 2003 tot 2016 was hij directeur-bestuurder van Woonbedrijf in Eindhoven. Sindsdien is hij werkzaam als zelfstandig adviseur in zijn onderneming Taille Humaine. In de periode 2017-2019 was hij gedurende 1,5 jaar transitie-bestuurder van Woonpartners in Helmond. Daarnaast was hij van 2014 tot 2017 lid van het algemeen bestuur van de NBA.

Vraagstukken op het terrein van financiering, waardering, fiscaliteit en bedrijfsvoering hebben altijd op de interesse en inbreng van Marc, als registeraccountant, kunnen rekenen. Vanaf najaar 2019 werkt hij samen met Johan Conijn aan een duurzaam bedrijfsmodel voor woningcorporaties dat hij in deze samenwerking verder gaat ontwikkelen.

Over Finance Ideas

Finance Ideas ondersteunt met 30 adviseurs en wetenschappers, woningcorporaties, institutionele beleggers en zorginstellingen om toekomstplannen op een duurzame en financieel verantwoorde wijze te realiseren. Meer impact met maatschappelijk kapitaal! De kwaliteit wordt gedreven door onze betrokkenheid, onafhankelijkheid en kennis.

Het corporatieteam ondersteunt de sector met vraagstukken op het gebied van portefeuille- en asset management, duurzaamheid, financiële sturing, (inrichting) control en verantwoord investeren. Wilt u sparren over uw mogelijkheden? Neem contact op met onze adviseurs, zij denken graag met u mee.

Vanuit Finance Ideas Academy ondersteunen onze adviseurs woningcorporaties met praktische kennis rondom actuele onderwerpen door middel van korte kennisintensieve opleidingen, meerdaagse trainingen of een in company op zowel strategisch of projectniveau. Bekijk de opleidingen. 

Algemeen directeur en senior adviseur woningcorporaties
Gerelateerde artikelen

Typ hier uw vraag...