Checklist Wonen & Zorg: Aandachtspunten voor woningcorporaties bij woonzorgvastgoedCategorie Woningcorporaties, Zorginstellingen

Onderwerpen , ,

Mensen worden gemiddeld steeds ouder. Tegelijkertijd blijven ouderen langer thuis wonen. Deze trends maken van alle woningcorporaties, nog meer dan nu al het geval is, een ouderenhuisvester. Waar moet u precies op letten bij vastgoed voor ouderen met een zorgvraag? Als handreiking stellen onze adviseurs een checklist beschikbaar met de meest voorkomende aandachtspunten bij woonzorgvastgoed.

Wat kunt u verwachten van deze checklist?

De Checklist Wonen & Zorg zet de meest voorkomende aandachtspunten bij woonzorgvastgoed voor woningcorporaties op een rij. Met een focus op vastgoed voor ouderen met een zorgvraag; van de aangepaste woning tot en met het verpleeghuis. De checklist bevat 28 items verdeeld over 6 hoofdstukken.

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang de checklist direct in uw mailbox

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. U ontvangt de aanvraag direct in uw inbox. Ook ontvangt u af en toe een e-mail met tips en artikelen van onze adviseurs. Afmelden kan met 1 klik in iedere mail.

Meer inzicht in het speelveld van Wonen en Zorg?

Tijdens de training: zorgvastgoed in perspectief staan we stil bij de ontwikkelingen binnen dit thema. We bekijken het speelveld, de spelers en belangen die rondom het onderwerp spelen. Met deze kennis kunt u weloverwogen beslissingen maken rondom zorgvastgoed de portefeuillestrategie.

Meer verdieping in de businesscase van (woon)zorgvastgoed vindt u tijdens de training: de businesscase van zorgvastgoed.

Senior adviseur woningcorporaties en zorginstellingen
Gerelateerde artikelen

Typ hier uw vraag...