Uitgangspunten Opgaven en Middelen gebruiken voor uw meerjarenbegroting?Categorie Woningcorporaties

Onderwerpen ,

De afgelopen weken is er veel gesproken en geschreven over de uitkomsten van het onderzoek Opgaven en Middelen. Dit onderzoek is uitgevoerd door ABF Research en het WSW, in opdracht van het ministerie van BZK naar aanleiding van de motie Ronnes c.s. Wat zijn de uitgangspunten van het onderzoek?

Een handig overzicht met alle uitgangspunten

Onze adviseurs hebben voor u een handig overzicht opgesteld waarbij u alle gegevens voor uw woningmarktregio direct paraat heeft[1]. De meerjarenbegroting weerspiegelt vanzelfsprekend uw beleidskeuzes, waarom dan dit overzicht? Met dit overzicht kunt u de verschillen in uitgangspunten met uw meerjarenbegroting bepalen en/of scenario’s doorrekenen op basis van de uitgangspunten van het onderzoek Opgaven en Middelen.

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang het overzicht van de uitgangspunten uit het rapport Opgaven & Middelen direct in uw inbox

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. U ontvangt de aanvraag direct in uw inbox. Ook ontvangt u af en toe een e-mail met tips en artikelen van onze adviseurs. Afmelden kan met 1 klik in iedere mail.

Aan de slag met data voor uw meerjarenbegroting?

Tijdens de workshop: meerjarenbegroting met business intelligence gaat u aan de slag met het inzichtelijk maken van uw eigen financiële data. Het resultaat? Uw eigen, op data gebaseerde begroting. Antwoord op hoe u beleidskeuzes eenvoudig kunt verantwoorden binnen en buiten de organisatie en inzicht in resultaten en rendementen van de inzet van uw financiële middelen. Bekijk het programma en de data.

Aan de slag met een duurzaam bedrijfsmodel?

Tijdens het webinar over het duurzaam bedrijfsmodel duiken we gezamenlijk dieper in het model, de tekortkomingen van de beleidswaarde, de functionele veroudering en bespreekt Johan Conijn zaken waar u rekening mee kunt houden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het Corporatie PrognoseModel? Lees hier meer over het model en de mogelijkheden.

Meer informatie over uw opgave en middelen?

Heeft u vragen over het inrekenen van uw opgave of wilt u sparren met onze experts op dit gebied? Neem dan contact op met onze adviseurs, zij helpen u graag verder.

[1] Dit overzicht is samengesteld met data uit o.a. de rapportage van ABF Research voor het onderzoek Opgaven en Middelen en de verantwoording van het WSW bij dit onderzoek. Deze rapportages zijn te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Senior adviseur woningcorporaties
Gerelateerde artikelen

Typ hier uw vraag...