10 rekenbegrippen bij investeringsbeslissingen

Geplaatst op 29 augustus 2019, door
Categorie Woningcorporaties
Onderwerpen ,
10 rekenbegrippen bij investeringsbeslissingen

Inzicht in de financiële prestaties van bestaand bezit en weloverwogen investeringsbeslissingen. Twee belangrijke situaties waarbij het onontkomelijk is om te rekenen met vastgoed. Maar wat was ook al weer het verschil tussen de BAR en de NAR? En hoe bepaal je nou eigenlijk het rendement? Om uw kennis op te frissen hebben onze adviseurs 10 rekenbegrippen bij investeringsbeslissingen uiteengezet.

Meer over de aandachtspunten bij het rekenen?

Beleidswaarde heeft inmiddels een vaste plek gekregen. Op sectorniveau zijn de beleidswaarde en de bedrijfswaarde vergelijkbaar. Maar als we kijken naar de individuele corporaties treden echter grote afwijkingen op. Lees meer over de aandachtspunten bij het rekenen met de beleidswaarde kasstroom.

Wilt u zelf aan de slag om uw kennis te vergroten in het rekenen aan kasstromen? Tijdens de training: Vastgoedrekenen met marktwaarde en beleidswaarde worden alle ins en outs van het rekenen aan markt- en beleidswaarde uitgebreid uitgelicht. Bekijk het programma en de data.

Of stel ons direct een vraag

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

Niels Kornegoor
Senior adviseur zorginstellingen, woningcorporaties en institutionele beleggers
Gerelateerde artikelen
Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw vraag...