10 rekenbegrippen bij investeringsbeslissingenCategorie Woningcorporaties

Onderwerpen ,
10 rekenbegrippen bij investeringsbeslissingen

Inzicht in de financiële prestaties van bestaand bezit en weloverwogen investeringsbeslissingen. Twee belangrijke situaties waarbij het onontkomelijk is om te rekenen met vastgoed. Maar wat was ook al weer het verschil tussen de BAR en de NAR? En hoe bepaal je nou eigenlijk het rendement? Om uw kennis op te frissen hebben onze adviseurs 10 rekenbegrippen bij investeringsbeslissingen uiteengezet.

Zelf aan de slag met vastgoedrekenen?

Wilt u zelf aan de slag om uw kennis te vergroten in het rekenen aan kasstromen? Tijdens de training: Vastgoedrekenen met marktwaarde en beleidswaarde worden alle ins en outs van het rekenen aan markt- en beleidswaarde uitgebreid uitgelicht. Bekijk het programma en de data.

Behoefte aan oefenen? Tijdens de training: Rekenen aan investeringen gaat u aan de slag met om heldere eenduidige spelregels te bepalen voor het berekenen van financiële kengetallen. Verdiepen en oefenen dus, specifiek rondom investeringen.

"*" geeft vereiste velden aan

Of stel ons direct een vraag

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

Senior adviseur zorginstellingen, woningcorporaties en institutionele beleggers
Gerelateerde artikelen

Typ hier uw vraag...