Seminar ‘Technologische innovatie in de publieke sector’

Seminar ‘Technologische innovatie in de publieke sector’

Seminar ‘Technologische innovatie in de publieke sector’

Op 1 februari jl. is Rob Rötscheid gestart als bestuursvoorzitter van het Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) en heeft daarmee afscheid genomen als partner van Finance Ideas. Omdat wij zijn afscheid niet ongemerkt voorbij willen laten gaan, organiseren wij op 18 april aanstaande een seminar om Rob te bedanken voor 14 jaar Finance Ideas.

Hierbij bent U van harte uitgenodigd voor dit seminar met als onderwerp ‘Technologische innovatie in de publieke sector’. Twee key-note sprekers geven U inzicht in de technologische mogelijkheden van het automatisch waarderen van vastgoed en digitale innovaties in de gezondheidszorg. Onderwerpen waar Rob zelf zeer geïnteresseerd in is. Tijdens de borrel kijken we terug op Rob zijn verdiensten bij Finance Ideas.

Daan Dohmen is CEO & Founder van het zorginnovatiebedrijf FocusCura en Researcher Digitalization & Entrepreneurship Healthcare. Tevens begeleidt hij promovendi op het domein van eHealth-validatie en als lid van de Raad voor de Volksgezondheid en Samenleving adviseert hij het Kabinet en de Staten Generaal over ontwikkelingen op het gebied van zorg en samenleving.

Nils Kok is Chief Economist bij GeoPhy waar hij betrokken is bij het automatisch waarderen van vastgoed op basis van big data en kunstmatige intelligentie. Tevens is hij als Associate Professor in Finance en Real Estate verbonden aan de Universiteit Maastricht. Zijn onderzoek richt zich o.a. op economische implicaties van energiezuinigheid en duurzaamheid in de internationale vastgoedsector.

We nodigen u graag uit voor dit seminar zodat we samen een toost kunnen uitbrengen op de nieuwe functie van Rob Rötscheid.

Programma

15.30: Ontvangst en welkom
16.00: Seminar
Dr. ir. Daan Dohmen
Digitale innovaties in de gezondsheidszorg
Dr. Nils Kok MSc
Automatisch waarderen van vastgoed
17.30: Borrel

Locatie:

Spoorwegmuseum
Maliebaanstation 16
3581 XW Utrecht

Aanmelden is niet meer mogelijk

Recente berichten

Laat een bericht achter

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw vraag...

Vernieuwend financieel sturenHome is where the health is