Symposium Lol met control

Het implementeren van de Woningwet en de toenemende regeldruk staan al jaren centraal bij woningcorporaties. De invoering van marktwaarde en de discussies met accountants en toezichthouders, leggen veel druk op de interne organisatie. Tijd om inspiratie op te doen voor de toekomst!

Logo adlaszFinance Ideas en Adlasz organiseren samen het symposium Lol met control op dinsdag 12 juni 2018, in The Colour Kitchen in Utrecht. Een middag waarbij we samen het glas zullen heffen op een (hopelijk) geslaagde jaarafsluiting, samen stoom af te blazen en we weer lol krijgen in het werk na deze drukke en hectische periode.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens dit middagsymposium wisselen luchtige en serieuze onderwerpen elkaar af. Zo geeft Wouter Truffino (founder & CEO Holland ConTech & Proptech) een frisse kijk op de corporatiesector en legt uit voor welke uitdagingen u staat. Gerard de Heide (concerncontroller SOR) geeft ons inzicht in de mogelijkheden en onmogelijkheden van het toepassen van de ‘three lines of defence’.

Björn Brix (co-founder Luxs) vertelt ons hoe effectief en efficiënt databeheer rondom vastgoed kan worden georganiseerd door slim gebruik te maken van technologie. Harry Timmermans (gemeentesecretaris Heusden én voorzitter supportersvereniging van PSV) sluit de middag af door uit te leggen hoe gemeentes contact hebben met corporaties en welk beeld ze van corporaties hebben.

Programma

12.30: Ontvangst met inlooplunch
13.00: Symposium
17.00: Borrel

Locatie:

The Colour Kitchen in Utrecht
Pr. Christinalaan 1
3554 JL Utrecht

Prijs:

€ 295,00 excl. btw

Meld u nu aan voor het symposium

Komt u in aanmerking voor PE punten? JaNee

Recente berichten

Laat een bericht achter

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw vraag...

Praktijkbijeenkomst: InkomensregistratieVerslag seminar Technologische innovatie in de publieke sector