Indieningsdatum jaarrekening 2017 en dVi naar 1 juli 2018

, door


Categorie Corporatie alert, Woningcorporaties

Onderwerpen , ,

In de nieuwe Woningwet is opgenomen dat de jaarrekening en de bijbehorende verantwoordingsinformatie (dVi) op termijn voor 1 mei ingediend moeten worden bij de Autoriteit woningcorporaties.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft op 15 september 2017 bekend gemaakt dat deze indieningsdatum in 2018 op 1 juli blijft staan. De aanleiding hiervoor is dat diverse partijen (corporaties, taxateurs, accountants) hadden aangegeven dat de deadline van 1 mei in 2018 om uitvoeringstechnische redenen niet haalbaar is. Het besluit zal binnenkort in de Staatscourant worden gepubliceerd.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen?

Via de Corporatie alert houdt Finance Ideas u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector. Een team van experts met ieder hun expertisegebied zorgen dat u snel wordt geïnformeerd over belangrijke wetswijzigingen, beslissingen en nieuws rondom vier thema’s:

  • Woningwet
  • Duurzaamheid
  • In control
  • Sturen met beleidswaarde

Aanmelden voor de Corporatie alert

Ontvangt u nog geen alerts van ons? Schrijf u dan in voor de Corporatie alert. We hebben voor u de voorgaande alerts op onze website geplaatst, zodat u deze terug kunt lezen wanneer het u uitkomt.

Algemeen directeur en senior adviseur woningcorporaties
Gerelateerde artikelen

Typ hier uw vraag...