Snel en efficiënt aan de slag met een model investeringsstatuut

Geplaatst op 28 januari 2019, door
Categorie Woningcorporaties
Onderwerpen , ,

Finance Ideas ondersteunt corporaties bij het inrichten van het investeringsproces en bij het formuleren van de kaders waaraan in ieder van de processtappen moet worden voldaan. Deze kaders bevatten zowel volkshuisvestelijke als financiële toetsen. Om u te helpen om dit proces eenvoudiger en sneller te maken hebben wij een modelstatuut opgesteld dat u als basis kunt hanteren. De financiële toetsen zijn gebaseerd op beleidswaarde waardoor het afwegingskader in lijn is het begrippenkader van WSW en de Aw. Laat vrijblijvend uw gegevens achter en ontvang het modelstatuut direct in uw mailbox.

Ontvang het model investeringsstatuut direct in uw inbox

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. U ontvangt de aanvraag direct in uw inbox. Ook ontvangt u af en toe een e-mail met tips en artikelen van onze adviseurs. Afmelden kan met 1 klik in iedere mail.

Wilt u meer weten over de aanpassingen van het nieuwe modelstatuut?

De belangrijkste reden voor de update is de verschuiving naar beleidswaarde en het feit dat corporaties veelal niet kunnen voldoen aan hun eigen rendementseis. Daan Vrijmoet heeft de belangrijkste uitgangspunten en wijzigingen van het nieuwe model investeringsstatuut voor u uiteengezet.

Gerelateerde artikelen
Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Typ hier uw vraag...