e-Book Johan Conijn: Woningmarkt – Een tijdsbeeld 2018 t/m 2021

, door


Categorie Woningcorporaties

Onderwerpen

Een bundeling van 46 columns uit het Financieel Dagblad

In dit e-book van Johan Conijn neemt hij u mee in de ontwikkelingen op de woningmarkt. Het is een bundeling van de 46 columns die door het Financieel Dagblad zijn gepubliceerd in de periode september 2019 tot juni 2021. Johan geeft een kritische blik op het beleid en in de bundeling passeert een groot aantal thema’s van de woningmarkt de revue. De verschillende onderwerpen hebben niets aan actualiteit verloren en daarom stellen wij dit boek graag aan u beschikbaar.

Kritische blik en visie op de ontwikkelingen op de woningmarkt

Een bundeling van de 46 columns geven een tijdsbeeld waarmee het steeds duidelijker wordt dat de woningmarkt niet ‘af’ is, zoals minister Blok meende, maar in toenemende mate met grote problemen kampt.

De verschillende onderwerpen hebben niets aan actualiteit verloren. Van het woningtekort, de problematiek van de koopstarters en zelfbewoningsplicht om ‘buy-to-let’ de wind uit de zeilen nemen. Ook de belemmeringen voor woningcorporaties om te investeren, komen aan bod. De belangrijkste daarvan is natuurlijk de verhuurderheffing

In een enkel geval kan achteraf worden geconstateerd dat een andere analyse of standpunt beter was geweest. Kennis is ten slotte als een fata morgana. Maar ook dat is interessant 😉

Graag wens ik u veel leesplezier toe.

Johan Conijn

"*" geeft vereiste velden aan

Ontvang het e-book direct in uw inbox

Ontvang e-book als:

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. U ontvangt de aanvraag direct in uw inbox. Ook ontvangt u af en toe een e-mail met tips en artikelen van onze adviseurs. Afmelden kan met 1 klik in iedere mail.

Directeur woningcorporaties
Gerelateerde artikelen

Typ hier uw vraag...