Terugkijken: In 1,5 minuut het seminar over technologische innovatie en energietransitieCategorie Woningcorporaties, Institutionele beleggers, Zorginstellingen

Onderwerpen , , ,

De Dag van de Publieke Financiering editie 2018 was wederom een succes. Een interactieve middag met inzichten in trends, ontwikkelingen en de impact hiervan op het publiek vastgoed. Bestuurders, toezichthouders en (senior) management van woningcorporaties, zorginstellingen, verzekeraars, pensioeninstellingen en banken kwamen samen om meer te leren over de thema’s technologische innovatie en energietransitie. Sprekers vanuit verschillende sectoren belichten deze thema’s vanuit diverse invalshoeken met een levendige discussie over het realiseren van ambities.

Presentaties van de sprekers

De voorbeelden en succesverhalen zorgden voor praktische handvatten en inspiratie bij het realiseren van ambities. Om de presentaties en de samenvattingen van alle sprekers nog eens rustig te bekijken, of te delen met collega’s, staan ze online samen met het dagverslag.

Nieuwe datum voor volgend jaar

Bent u er volgende jaar bij? Voorinschrijving voor donderdag 10 oktober 2019 is al mogelijk.

Meer weten over technologische innovatie en energietransitie?

De sprekers waren het met elkaar eens: kom nu in actie en voorkom dat je straks moet sprinten! Welk scenario past het beste bij uw instelling? Wat is financieel haalbaar? Hoe past verduurzaming binnen het traditionele spanningsveld van betaalbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit.  Een ziekenhuis op zonne-energie: rendeert dat eigenlijk wel? Een greep uit de artikelen van onze adviseurs rondom deze thema’s. Heeft u een vraag? Stel het ons via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Meer weten over technologische innovatie en energietransitie?

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

Senior adviseur woningcorporaties
Gerelateerde artikelen

Typ hier uw vraag...