Johan Conijn versterkt het team van Finance Ideas

, door


Categorie Woningcorporaties

Onderwerpen , , ,

Emeritus-hoogleraar Johan Conijn komt per 1 maart aanstaande het team van Finance Ideas versterken. Na de afgelopen negen jaar zijn meerwaarde via Ortec Finance te hebben geleverd, maakt hij de overstap naar Finance Ideas.

Al vele jaren is Johan een belangrijke stem in het volkshuisvestelijke debat. Zijn grote maatschappelijke gedrevenheid maakt hem een zeer gewaardeerde sparringpartner voor woningcorporaties, sectorinstituten, institutionele beleggers en ministeries. Daarmee is zijn overstap een unieke toevoeging voor het team van specialisten binnen Finance Ideas en de klanten die zij ondersteunen.

Samen met zijn nieuwe collega’s gaat Johan verder werken aan oplossingen voor de uitdagingen waar corporaties en de sector nu voor staan. Johan gaat zijn kennis en kunde ook overdragen via de Finance Ideas Academy.

Johan Conijn

Na negen jaar met veel voldoening bij Ortec Finance te hebben gewerkt, zoek ik een nieuwe uitdaging. Finance Ideas is voor mij een bekende club met zeer gekwalificeerde medewerkers. Ik verheug me erop een collega te worden en samen de schouders te zetten onder de vraagstukken waar de corporatiesector de komende jaren voor staat.

Victor Burger

Wij zijn erg verheugd met de komst van Johan. Hij voegt met zijn unieke kennis en kunde extra kwaliteiten toe aan het team van Finance Ideas. Hierdoor kunnen wij onder andere de corporatiesector nog beter van dienst zijn op het gebied van portefeuillestrategie, asset management, duurzaamheid en financiële sturing.

Over Finance Ideas

Finance Ideas ondersteunt met 30 adviseurs en wetenschappers, woningcorporaties, institutionele beleggers en zorginstellingen om toekomstplannen op een duurzame en financieel verantwoorde wijze te realiseren. Meer impact met maatschappelijk kapitaal! De kwaliteit wordt gedreven door onze betrokkenheid, onafhankelijkheid en kennis.

Het corporatieteam ondersteunt de sector met vraagstukken op het gebied van portefeuille- en asset management, duurzaamheid, financiële sturing, (inrichting) control, en verantwoord investeren. Wilt u sparren over uw mogelijkheden? Neem contact op met onze adviseurs, zij denken graag met u mee.

Vanuit Finance Ideas Academy ondersteunen onze adviseurs corporaties met praktische kennis rondom actuele onderwerpen door middel van korte kennisintensieve opleidingen, meerdaagse trainingen of een in company op zowel strategisch of projectniveau. Bekijk de opleidingen.

Algemeen directeur en senior adviseur woningcorporaties
Gerelateerde artikelen

Typ hier uw vraag...