Home » Woningcorporaties » Woningwet

Woningwet

Onze dienstverlening binnen woningwet

Woningwet vraagstukken

Finance Ideas begeleidt en ondersteunt corporaties bij Woningwet vraagstukken door middel van begeleiding, feedback, aanpak en keuzes.
Lees meer…

Registreren inkomens

Met Finance Ideas houdt u grip op uw inkomensregistratie via een rekentool, trainingen, procesbegeleiding en controle.
Lees meer…

Documentatie en Corporatie alert

Finance Ideas houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt. Schrijf u in voor onze Corporatie alert of bekijk de laatste update.
Lees meer…

Woningwet binnen woningcorporaties

De afgelopen jaren is op Woningwet gebied veel werk verzet. Het corporatiestatuut is aangepast. Er is een reglement financieel beleid en beheer opgesteld. Het vastgoed is op marktwaarde gewaardeerd en last but not least is het ontwerp scheidingsvoorstel ingeleverd bij de Autoriteit woningcorporaties (Aw).

Finance Ideas begeleidt en ondersteunt corporaties bij vraagstukken rondom de Woningwet. Onze experts ondersteunen bij het beoordelingskader van de toezichthouders Aw en WSW, beoordelen de meerjarenbegroting (inclusief dPi), de financiële scenarioanalyses en bieden ondersteuning bij het inrichten van de administratieve organisatie. Daarnaast staat ons team van specialisten corporaties bij met praktische vragen en concrete cases rondom inkomensregistratie.

Stel onze expert direct een vraag
Jaring Hylkema
Senior adviseur woningcorporaties
Jaring Hylkema adviseert corporaties bij het implementeren van de Woningwet en het analyseren de voorgang hiervan.

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

Het laatste nieuws, tips en tools

Onze opdrachtgevers

Inspiratie & projecten binnen woningcorporaties

Onze partners

Typ hier uw vraag...